- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момичета моля за внимание
ако искаш - пиши ми на лично,защото трябва да знам при кой отиват дрехите и дано наистина да имаш нужда,а да не се възползваш ... не че в продавалник от тия неща ще спечелиш мн пари,но ще ми е по-добре ако наистина са за теб
а да.. в продавалник в ''подарявам'' разгледала ли си ?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Така... Значи само да поясня-от София съм и моля само за непотребни вещи не за най-новите и хубави.И откакто тате го съкратиха сме зле- компютъра ни е от 10-11 години и е ужасно стар.Никого не карам насила да ми дава нещата си,a aко някой има намерение да ми пише на ЛСТова е.
писах ти на лично обаче наистина се надявам да са за теб
Lanna, съжалявам, не мога да ти помогна...Много бих искала, но размера ми на дрехите е по-малък...а за обувките - аз нося 39-40, няма как .w. Ще попитам приятелките си дали имат нещо излишно
Ако сте от София е най-добре,защото може и лично предаване.
здравей,тия дни ще ти отбера дрешки и ще е добре ако ми пишеш на лично как да ти ги пратя![]()