- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Здравейте търся си приятелка :)
Здравейте търся момиче с което да се опознаем, а ако ни е писано ... :Д. Аз съм на 14
Последно редактирано от asdf123 : 02-09-2013 на 13:49
Тогава можете ли да ми кажете![]()
Тогава може ли да ми кажете сайтове за запознанства, но само за тийнчета ако мога така да се изразя![]()
ok мерси, извинявайте тъпата тема![]()
Зарежи ги тия глупости facebook, skype, twitter и прочие. Излизай повечко навън и ще се запознаваш с момичета.
Е на 14 ще му е малко трудно да води нощен живот. Аз ти предлагам да се запишеш на всички СИП-ове в даскало, може да попаднеш на някое симпатично момиченце. Ще имаш повечко за четене, но пък всичко хубаво си има цена
![]()
По-подходящо от фейсбук място за запознанство по интернет няма според мен.
Имам предвид само по интернет.. иначе навън нямаш ли си някое момиче, което да ти е харесало?
Запиши се на спортни танци или гимнастика!Гейско е , но най - яките мацки са точно там ! (devil)![]()
![]()
![]()
![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
едва ли в интернет ще намериш гадже това е много тъпо излез навън там по-може да немриш.
![]()
![]()
пич оди на площад Македония...
![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Здравей те.Имам проблем! 20 годишен съм, и нямам приятелка.Никога не съм имал приятелка и не искам приятелка.Някой може ли да помогне![]()
![]()
![]()
![]()
^ Радо верно ли бе?
”The truth is written in blood”
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
О божеее ОМГГГГГГ LoL
Само не тренирай някви танци или гимнастика супер педеласко е !
Абе педалско е, ама колко дупета ще опипа... пЪк и ако се направи на истински педал, дори ще се сЪбличат пред него. Няма да бодне, ама поне ще си оплакне очите детето. А и ако се разкрие пред някоя, може да намаже, ако не го пребият всички вкупомИмаше и такЪв филм май.