- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Проверката е висша форма на доверие"
С чиста съвест си чета. Интересно е, пък е и полезно. Аз нямам какво да крия. В крайна сметка май идеята на връзките е до теб да има човек, който напълно да те познава и все пак да те понася. Ако в това си разбиране се разминаваме, пас - поживо-поздраво и кой откъде е.
Абсолютно съм сигурен, че и да ровя, нищо няма да открия. Имам безрезервно доверие на гаджетата си не толкова защото така смятам, че трябва да е, или защото съм наивен и заслепен. Просто винаги се случва така, че съм ги преценил, че ако случайно правят нещо задкулисно, аз ще забележа, защото им знам навиците и графика много добре. Просто гаджетата ми са такива, че такива неща могат да се предвидят. Също така разчитам, че няма изобщо да се стига до там и че каквото и да направят или да искат да направят, ще ми го кажат в очите.
^май е в минало време / обобщено/ в случаяИначе би било доста забавно
Точно затова и казах, че е интересно. Пък хората не съм никак съгласен, че са толкова сложни. По-скоро често си променят образеца за поведение, нагласата към света и околните, както и целите си. Изглежда сякаш виждаш множество пластове, а всъщност е просто наклепаното от някой друг върху оригинала.
Олеле, не. Никога не съм го правила и въобще не ми е минавало и през ума. Редовно си оставя фейсбук страницата отворена и пак не съм се сещала да се ровичкам. Знаем си паролите на мейлите, защото се е налагало по работа да си влизаме в мейлите, за да си помагаме. Телефонът също не съм го разглеждала.
Ааа това с общата парола на нас толкова много ни хареса, че и ние си ги направихме едни и същи. Явно и той ми има същото доверие, което и аз.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ровя аз и тя рови аз се дъня постоянно смисъл пиша си с много други. Тя дори не отговаря на другите момчета,а аз не мога да не отговоря защото така.
Не очаквах такива реакции.
Ние не сме го правили нарочно. Просто веднъж се лигавехме за някакви глупости и някой от двамата подхвърли "А, това ще е ебаси яката парола", след което аз започнах да я ползвам при регистрации. По-късно разбрах, че и той я ползва и голям смях му ударихме. Сега е нещо като inside joke някой от нас като каже "Влез ми в еди-кой-си профил/поща, знаеш коя е паролата".
Даже не го възприемам като някакъв показател за доверие.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
О, аз съм към клуба на любопитните. Даже направо съм си го основала. Ровя навсякъде, чета, преравям, без никакви задръжки и угризенияТуй то. И да се мъча да си сдържам поривите на любопитство, все тая. Винаги ме е побеждавало
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Свикна, кво да прави
Като се замисля, никога не ми е правил забележки. Просто ме прие с цялото ми любопитство. А и той не е от тия натури дето умеят да крият тайни. И без да ровя, пак го хващам като ме лъже, за това спря да ме лъже и спря да крие туй онуй и ме е оставил да си ровя като къртица на воля
Хем аз съм кротка, хем на него му е мирна главата.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Сладури!![]()
На мъж нямам доверие. Поне първоначално. Трябва да го спечели. Освен това съм много ревнива, но не го показвам. Контролирано е. За моя изненада момчето се оказа свястно. На искрени намеци и покани не отвръща, а какви нахални момичета има. Разбрах го случайно и не от него. Приятна изненада. Подозирам ли нещо, нищо не казвам, защото той сам усеща и вижда, че нещо не е наред и си казва. Друг е варианта да ме излъже, но поне знам кога го прави.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
И като сте проверили един профил и скайп сте сигурни,че няма друг ?Ако някой реши да те лъже/маме винаги би намерил начиин да го направи(евентуално и е без да разбереш).
Creative Technologie