.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 87 от общо 87
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ohluv Виж мнението
    И като сте проверили един профил и скайп сте сигурни,че няма друг ? Ако някой реши да те лъже/маме винаги би намерил начиин да го направи(евентуално и е без да разбереш).
    Аз, примерно, не го правя, за да го проверявам дали ме мами. А просто щото съм ужасно любопитна.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Точно затова и казах, че е интересно. Пък хората не съм никак съгласен, че са толкова сложни. По-скоро често си променят образеца за поведение, нагласата към света и околните, както и целите си. Изглежда сякаш виждаш множество пластове, а всъщност е просто наклепаното от някой друг върху оригинала.
    +1
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Можете ли наистина да се доверите на някого дотолкова, че да му вярвате на 100% без капчица съмнение дори?
    Не. Мога на 99%.
    ТОва няма да означава, че си имам едно на ум. Не понасям понятието 'едно на ум' щом става въпрос за връзка. Обидно е. Става въпрос, че дори да имам съмнения, ще имам доверие.

Иначе как стоят нещата: Аз съм ужасно, ужасно ревнива, мнителна, абе голяма драма. Не правя скандали и не бих, но ми става тъжно, много тъжно и то за някакви дребни неща. Повечето пъти всячески се опитвам да не го показвам, но понякога е по-силно от мен. И все пак не правя драмите, които би направило момиченце, което ревнува силно.
    Била съм пред отворен скайп, имала съм пароли за фейсбук/пощи/абсолютно всичко, което се сетите, любопитството ми е било на макс, ама мнооооооого на макс, гризяща вече нокти, НО никога не съм си позволявала да чета такива неща.. Не за друго, ами знам, че 10000000% ще ми стане тъпо, дори да няма защо. Наистина. И просто това би ме отвратило и карало да се съмнявам тройно повече. Подсъзнателно ли е, не знам какво е, но съм болезнено ревнива за най-елементарни неща, като повечето наистина не ги показвам, защото би ми навредило ужасно много.
    А ако се е случвало да виждам някои работи, то е било в присъствието на човека до мен.
    Преди време много се дразнех, когато бившото ми човече искаше да ми рови в компютъра. Ама адски много и ставаха големи скандали. Не че е имало какво да види, което не трябва, просто ме дразнеше факта, че на шега или не, искаше да ми се рови в компютъра..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    О, аз съм към клуба на любопитните. Даже направо съм си го основала. Ровя навсякъде, чета, преравям, без никакви задръжки и угризения Туй то. И да се мъча да си сдържам поривите на любопитство, все тая. Винаги ме е побеждавало
    слаааадко
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    По принцип бих и изкопирал и събирал цялата лична кореспонденция(не само на приятелките, но и на всеки човек до чиито данни се добера), но тъй като самият аз не позволявам на никой да има достъп до техниката и разговорите ми(а и технологично ги пазя добре), за да не предизвиквам съдбата и аз никога не съм чел лични данни с някакви специални цели(само ако случайно съм имал достъп).

Това е все едно да се ровят в мислите ти и е незаконно.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен Аватара на Hilary_
    Хората, стремящи се да знаят всичко за другия, много често водят скучен начин на живот и в повечето случаи си го усложняват по междудругото (от скука/любопитство). Пълно доверие? Абсурд. Аз на себе си нямам, какво остава за някой си .. преминаващ или застоял се (до мен). Не държа да знам всичко, а само онова, което ме касае пряко. Ценя си времето и нервите, а загубата им за такива "проверки" е излишна (в повечето случаи).

Мега фен
    Град
    <3
    ^^

4XCOKИ

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Хората, стремящи се да знаят всичко за другия, много често водят скучен начин на живот и в повечето случаи си го усложняват по междудругото (от скука/любопитство).
    Хайде бе... Стремежът да опознаеш всеки аспект от партньора няма нищо общо със скучния живот.
    Или смяташ, че ти, понеже водиш особено интересен и изпълнен с приключения живот, си прекалено възвишена, за да влагаш сили и време в това да опознаеш човека до себе си?
    А, ще прощаваш, но аз ИСКАМ да знам всичко за него. До последната запетайка и точка.

anonymous708973
    Guest
    А, ще прощаваш, но аз ИСКАМ да знам всичко за него. До последната запетайка и точка.
    Мда, ама ако човекът до теб не допуска да му навлезеш толкова дълбоко в личното пространство? Не говоря за единия кирлив фейсбук.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мда, ама ако човекът до теб не допуска да му навлезеш толкова дълбоко в личното пространство? Не говоря за единия кирлив фейсбук.
    Докъдето ме допусне. Аз не мога да го задължа нито да бъде откровен с мен, нито да ми позволи да ровичкам навсякъде (не че това, принципно, би ме спряло да опитвам, но тва е друга тема). Смисълът е, че аз имам нужда да знам всичко и от своя страна, ще направя опит да узная всичко. Ако той не иска да ме допусне, това е негов проблем, не мой.
    Но за мен, истинска връзка и истинско партньорство има тогава, когато двойката се познава напълно.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Стремежът да опознаеш всеки аспект от партньора няма нищо общо със скучния живот.
    Или смяташ, че ти, понеже водиш особено интересен и изпълнен с приключения живот, си прекалено възвишена, за да влагаш сили и време в това да опознаеш човека до себе си?
    Не е нужно да имам "изпълнен с приключения живот", че да се занимавам с най - малките подробности от нечий друг.
    Винаги мога да намеря по - интересни неща за вършене и ако това ме прави "прекалено възвишена" значи да, смятам се за такава.

Признавам си, влизала съм му, но след това си му признах всичко. Там прочетох, както и много хубави неща, така и малко неприятни, но след това му казах всичко, което ме притесняваше и сега сме много по-добре. Доверието се гради с много години, за да видиш и станеш свидетел на много неща, в които този човек да ти покаже, че наистина държи на теб,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си