- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Проверката е висша форма на доверие"
Не. Мога на 99%.
ТОва няма да означава, че си имам едно на ум. Не понасям понятието 'едно на ум' щом става въпрос за връзка. Обидно е. Става въпрос, че дори да имам съмнения, ще имам доверие.
Иначе как стоят нещата: Аз съм ужасно, ужасно ревнива, мнителна, абе голяма драма. Не правя скандали и не бих, но ми става тъжно, много тъжно и то за някакви дребни неща. Повечето пъти всячески се опитвам да не го показвам, но понякога е по-силно от мен. И все пак не правя драмите, които би направило момиченце, което ревнува силно.
Била съм пред отворен скайп, имала съм пароли за фейсбук/пощи/абсолютно всичко, което се сетите, любопитството ми е било на макс, ама мнооооооого на макс, гризяща вече нокти, НО никога не съм си позволявала да чета такива неща.. Не за друго, ами знам, че 10000000% ще ми стане тъпо, дори да няма защо. Наистина. И просто това би ме отвратило и карало да се съмнявам тройно повече. Подсъзнателно ли е, не знам какво е, но съм болезнено ревнива за най-елементарни неща, като повечето наистина не ги показвам, защото би ми навредило ужасно много.
А ако се е случвало да виждам някои работи, то е било в присъствието на човека до мен.
Преди време много се дразнех, когато бившото ми човече искаше да ми рови в компютъра. Ама адски много и ставаха големи скандали. Не че е имало какво да види, което не трябва, просто ме дразнеше факта, че на шега или не, искаше да ми се рови в компютъра..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
4XCOKИ
По принцип бих и изкопирал и събирал цялата лична кореспонденция(не само на приятелките, но и на всеки човек до чиито данни се добера), но тъй като самият аз не позволявам на никой да има достъп до техниката и разговорите ми(а и технологично ги пазя добре), за да не предизвиквам съдбата и аз никога не съм чел лични данни с някакви специални цели(само ако случайно съм имал достъп).
Това е все едно да се ровят в мислите ти и е незаконно.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Хората, стремящи се да знаят всичко за другия, много често водят скучен начин на живот и в повечето случаи си го усложняват по междудругото (от скука/любопитство). Пълно доверие? Абсурд. Аз на себе си нямам, какво остава за някой си .. преминаващ или застоял се (до мен). Не държа да знам всичко, а само онова, което ме касае пряко. Ценя си времето и нервите, а загубата им за такива "проверки" е излишна (в повечето случаи).
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
^^
![]()
4XCOKИ
Хайде бе... Стремежът да опознаеш всеки аспект от партньора няма нищо общо със скучния живот.
Или смяташ, че ти, понеже водиш особено интересен и изпълнен с приключения живот, си прекалено възвишена, за да влагаш сили и време в това да опознаеш човека до себе си?
А, ще прощаваш, но аз ИСКАМ да знам всичко за него. До последната запетайка и точка.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Докъдето ме допусне. Аз не мога да го задължа нито да бъде откровен с мен, нито да ми позволи да ровичкам навсякъде (не че това, принципно, би ме спряло да опитвам, но тва е друга тема). Смисълът е, че аз имам нужда да знам всичко и от своя страна, ще направя опит да узная всичко. Ако той не иска да ме допусне, това е негов проблем, не мой.
Но за мен, истинска връзка и истинско партньорство има тогава, когато двойката се познава напълно.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Признавам си, влизала съм му, но след това си му признах всичко. Там прочетох, както и много хубави неща, така и малко неприятни, но след това му казах всичко, което ме притесняваше и сега сме много по-добре. Доверието се гради с много години, за да видиш и станеш свидетел на много неща, в които този човек да ти покаже, че наистина държи на теб,