.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Hybrid View

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Позволявам му на него да ми рови в нещата,той не пожела, не ги прочете. Аз също не искам да ги чета. Смятам,че не е здравословно да знам всяка една малка подробност за него. Знам,че не е девствен,знам че е харесван от много жени и е бил с достатъчно, но не ми пука за такива подробности. Не искам да се тормозя с излишни неща,стига ми ,че е с мен,показва и всеки ден ,че ме обича. Признавам си минавало ми е през главата в началото да му човъркам из нещата,но след това осъзнах ,че е мега глупаво спрямо мен самата.
    maDamn

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Позволявам му на него да ми рови в нещата,той не пожела, не ги прочете. Аз също не искам да ги чета. Смятам,че не е здравословно да знам всяка една малка подробност за него. Знам,че не е девствен,знам че е харесван от много жени и е бил с достатъчно, но не ми пука за такива подробности. Не искам да се тормозя с излишни неща,стига ми ,че е с мен,показва и всеки ден ,че ме обича. Признавам си минавало ми е през главата в началото да му човъркам из нещата,но след това осъзнах ,че е мега глупаво спрямо мен самата.
    "знам, че не е девствен" означава, че все още стискаш краката?
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си