- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Проверката е висша форма на доверие"
Аз съм му "ровила" в личната кореспонденция, но изобщо не е било с цел да хвана когото и да било в крачка. Имам му паролата както за скайп и фейсбук, така и за пощата. Той също има моята. Много пъти ми се е налагало когато не мога да проверя нещо да помоля някой друг близък човек. Когато ми е било скучно и ме е оставял сама с неговия лаптоп почвам да разглеждам папки със снимки и т.н. Не ме е набил още. Но пък той беше изровил едни стихотворения от моя лаптоп, които въобще не исках да вижда, ама голяма работа станала. Не е като да ги е видял непознат човек. Впрочем, мисля че приятелят ми е достатъчно умен и че дори и да е решил да кръшка едва ли ще вземе да си кореспондира през същия телефон, фейсбук и т.н.
Естествено, че съм му давала телефона си, както и той ми е дал моя. Не го разбирам това с личното пространство, особено пък като става въпрос за връзка продължила повече от няколко месеца.
Да не говорим, че нито той, нито аз разбираме езика, с които си комуникираме с приятелите. Хвърляла съм някой поглед на разни разговори, но защото той ме е оставял. Той също го е правил и нямам против. В интерес на истината, досега не ми беше хрумнало да му влизам в каквито и да било профили ей така само да проверя, че всичко е наред.
Пълно доверие, не мисля че може да имаш у някой. Въпреки че аз съм убудена, че той никога не би си позволил да ходи с две момичета едновременно, за много други неща му нямам чак такова доверие.
Едит: Бях погледнала един разговор с най-добрия му приятел където си говореха за мен и ми стана много мило. Аз съм ужасен човек!
Последно редактирано от Hayashi : 02-09-2013 на 17:49
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en