Мислех, че мога да ѝ имам пълно доверие на бишвата. Тя си беше оставила facebook вписан в друг browser у нас и не бях пипал месеци наред, нищо че смятах, че криеше нещо от мен през това време. Една вечер просто не издържах и реших да ѝ "преслушам" личните съобщения във fb, надявайки се, че няма да прочета нищо ново и всичко ще е така, както ми казваше че е било (за един точно определен период от време, в който бяха ставали неприятности). Останах разочарован (не става на въпрос за изневяра, ама за тъпи постъпки, които не отиват на едно момиче, което е обвързано и то сериозно), повдигнах ѝ въпроса, защо е крила от мен и накрая излезнах аз виновен - че съм чел, и че аз съм бил тоя, който скапал доверието на другия - facepalm.
Май и тя ми беше чела личните съобщения във фб (което мен не ме бъркаше, по простата причина, че не криех абсолютно нищо от нея), защото бях ходил да се изкъпя, а тя беше у нас, и като се върнах, видях, че browser-ът беше отворен на страницата с личните ми съобщения във фб (а аз нямам навика да отварям тази страница - пиша си с хората направо през чата). Не ме бъркаше, вече казах причината
Както може да се разбере от първия абзац - да, аз съм съгласен с тази Сталинова мисъл. Ако всичко беше така, както тя ми беше разказала, щях да съм убеден, че не крие нищо (или нищо важно, което би имало значение за мен) от мен и повече нямаше да подлагам някои нейни думи на съмнение. Но тя доказа, че аз не мога да ѝ вярвам на 100% (интуицията ми, за съжаление, беше права)
Последно редактирано от r0073x : 02-09-2013 на 18:54