- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Проверката е висша форма на доверие"
Ами някак би ми станало неудобно да го правя.Не би ми станало особено готино и ако на мен ми го правят особено пък ако нямат повод за това.Човек трябва да си има и малко абсолютно лично пространство.Не би ми станало особено конфортно да знам,че някоя ревнивка може да ми извърти думите на 180 градуса и да започне да ми прави сценки.Пък и не е като всички тези неща да не могат да се трият.За това съм да си споделяме всичко,но не и насила.Виж тоя вариант на проверка като от една картинка ми харесва.Заставаш в някое завдение на десетина метра зад гаджето.Звъниш и и я питаш къде е.И ако като в картинката ти отговори: "Тамън си легнах",значи може да съм сигурен,че въобще не заслужава доверието ми.Много мразя да ме лъжат. А доколко ми има доверие.Всъщност може би добра идея за изпробване е да си оставя включен фейсбук и да отида на някъде наблюдавайки я без да ме вижда.Тръгне ли да ми ровичка из нещата работата е ясна![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!