- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Тинейджърски филми!
Здравейте, търся тинейджърски филми... секс,наркотици,богати разглезени тинейджъри.Ако някой има идея за такива филми да пише, че вече нямам какво да гледам :Д
Не, защото го правиш хубаво, не за това.А, защото го правим заедно ето това.... (H)
teen sprint или нещо подобно, също и Калпазанка, MelisaP. 3 метра над небето( не е точно секс,наркотици и ..... но е мн хуб фил втората му част Искам теб),Тетрадката
Ми не е точно това което търсиш ама ше ти препоръчам Sucker Punch..за мен беше велик ^.^... кажи си мнението ако/като го гледаш хД о.О
Cruel intentions < горещо ти го препоръчвам!![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Препоръчвам ти да гледаш ''LOL'' ако все още не си го гледала.Филмът си струва![]()
LOL наистина е мн як няма да съжеляваш гледай го .. Американски пай, Дневниците на принцесата 1 i 2, Getting there - na bg e Най - после на 16 и с шофьорска книжка в ръка
High school,How High,road trip beer pong,national lampoon's pledge this,eurotrip
Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.
Горещо ти препоръчвам
The breakfast club и Dazed and Confused
разправя се за всичко това което търсиш дано ти харесат![]()
F$@k suicide silence!
За това, което търсиш, ти препоръчвам Thirteen. Има всичко, което искаш. Иначе Teen Spirit не е лош, The Notebook, A Walk To Remember, макар, че той е по-скоро романтичен, но пак има някакво тийн интриги. Wild Child не е лош.
American Pie точно това което търсиш , и LOL
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Euro Trip, 18 years old virgin, Sex drive...
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!
-------
Where did my cookie go? O.o