Здравейте, за приятелката си за празника и купих подарък и не съм много сигурен обаче дали е подходящ. Подаръка е сутиен( бяло с черно, дантелен), прашка( черна) + жартиер( много ми харесва, нов модел с дантелки и тя като сутиена) и чорап за жартиера с подходящи мотиви и той черен. Значи, по принцип подаръка ми харесва, мисля, че избрах точния размер и модел. Не е нещо скъпо или ефтино, цялата сметка беше 70 лева. Но ме притеснява дали е подходящ, защото ходим само от 3 месеца, досега нищо друго не сме си подарявали... Аз съм на 23, тя на 21, ако има значение и това.. Кажете вие как мислите по този въпрос...

И друго, което подготвих за празника.. Понеже аз ще бъда на работа и ще се видим към 18:00, защото тя не иска да си сменя смяната, за да не остана без смени и без пари съответно... Та реших от сутринта да почна с смс честитка с прикачен файл песничка,т.е ММС. Съответно горе-долу през час тя ще получава такъв смс с нова песен, а в смс-ите ще и обяснявам, колко и защо я обичам Смс-ите ще са 14, като за 14 Февруари и последния ще го получи секунди преди да се видим. Текста в смс-ите няма да е някоя комерсиални честитки, а лично мои мисли и чуства. Песните съм ги избрал, намалил съм им размера, и съм ги отрязал на по 40-50 секунди, за да може размера им да не е по голям от 300 кб, такива са изискванията на ГЛОБУЛ какво да се прави. Как мислите добра ли е идеята, на вас ако ви направят нещо подобно...