Хора ако няма да и помагате по-добре не пишете..не че умира да си има гадже ми просто иска да има някой до себе си да изпита любовта и е тъпо на всички около нея да се случва само на нея не..И аз бях така.Мога да кажа,че съм привлекателна имала съм много обожатели и въпреки това никой не можеше да ми хване окото...на 15съм по-късно през тази година правя 16 и и аз понякога се дразня защото другите са преживяли колкова много прекрасни моменти а аз толкова малко..не знам просто е малко гадно,че при мен по-бавно се случват нещата и това като го кажа на някой и всички ме гледат като телета..всичко ще се нареди повярвай ми наскоро срещнах едно момче взе още не сме заедно,но и двамата знаем,че се харесваме.Говори ми изключително мили думи такива каквито никой друг не ми е говорил и скоро може да стане нещо..мисълта ми е ,че не винаги е до външния вид и не трябва да се отказваш колкото и да ти е тъпо аз примерно даже още не съм се целувала..хихи надяваме се този факт да се попромени скоро :д Изведнъж без да се усетиш ще намериш някой,който само като ти хване ръката ще ти омекнат колената..Не се притеснявай :**