.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Hybrid View

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София

Smile Давам Dota 2 keys

Ако искате само ми кажете

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    League of Legends!

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Цитирай Първоначално написано от jumpin Виж мнението
    League of Legends!
    Що е се гръмнеш :Д

Започни да играеш истински игри :Д

Don't hate the hacker,
    hate the code!

Голям фен Аватара на maistorluk
    Цитирай Първоначално написано от MrCreeper Виж мнението
    Що е се гръмнеш :Д

Започни да играеш истински игри :Д

Напълно си заслужава +1
    Summer slam!!!! The biggest summer event!!!

Град
    София
    Просто имам 18 ключа...

Мега фен Аватара на SurfSky
    Аз

Мега фен
    Аз пък тая дота мъчих да я играя, честно ... Ама толкова е неадекватна, че ...
    А не е като да съм губил само, даже напротив - от 20 игри почти май само 2 загуби имам, ама играх и с приятели, дето са зарибени, де ;д

В повече ми идват дразнещите магийки с малоумен range и цц-то по 3-4-5 секудни ... Пък контролът върху героите все едно някой умствено изостанал го е правил ... Т'ва да смениш рязко посоката, че да избегнеш няк'ъв скил и той героят ти да се върти на едно място ... ;д епик

Ъммм, това че си бавен и не можеш да доджваш скилл-шотове и не можеш да си позиционираш героя правилно не означава, че играта е неадекватна.

За 20 игри какво очакваш....
    Аз след 800+ часа на DotA/Dota 2 мога да кажа, че не съм рабзрал дори половината от уловките на играта.

Контролите са супер интуитивните и са мега приятни и удобни.

Относно CC-то купуваш си BKB (Black King Bar) и ставаш имюн към меджик атаки за 10/9/8/7/6 секунди
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Мега фен
    Бавен съм аз ;д Бавна е играта и некдърниците, дето са я правили. Дигни се и пробвай като маймуна в клетка ли ще се въртиш като си сменяш посоката на движение. То не стига, че текстурите им някой сакат мангал с естетическия усет на амеба ги е правил, ма и анимацията не струва ;д А черешката на тортата е, че тия олигофрени от валв и да програмират не могат и memory leak-ове отсякъде. Като си отвориш таска и от 8 гигабайта рам си на 4 да не се чудиш к'ва е причината ;д

Що Riot си копат парите с лопати, а няк'ви вчерашни я бозкат тая недомислица никога няма да разбера.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Бавна е играта и некдърниците, дето са я правили.
    Ъммм един от разработчиците на DotA работи за Riot Games и е един от създателите на LoL.

Честно казано ми е жал за вас :/

Как се играе LoL като ADC, съмънер скилове флаш и игнайт, билд тринитифорс, гардиан ейнджъл, някакъв ботуш, хекстек гънблейд и 3 фантом дансъра...

Hай-сложният ви герой LeBlanc, трябва да натискаш цели 4 копчета и комбото е E W Q R W....

Ама аз се връщам в дота, за да си тренирам МАЛОУМНИТЕ Orb Walking, Kiting и Micro...
    Последно редактирано от MrCreeper : 05-06-2013 на 08:04
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Точно така, играйте „истински игри“ :д

Град
    София
    Изпонасрахте ми темата . И аз не харесвам дота 2... ЛоЛ FTW, НО все пак да се придържаме към заглавието!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94 Виж мнението
    Изпонасрахте ми темата . И аз не харесвам дота 2... ЛоЛ FTW, НО все пак да се придържаме към заглавието!
    NEVER! Как ще пропусна да хейтна, луд ли си

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    LoL > DOTA

Супер фен Аватара на tireheb
    реално дотичката е в пъти по-добра игра от лигата, но като цяло и аз в момента играя повече лол, щото е straight-forward и отнема по-малко време една игра, и най-вече VALVE КУРВИ ОКОЛОВРЪСТНИ, СЛОЖЕТЕ SURRENDER OPTION В ТАЯ ДОТА ДЕБА МАЙКА ВИ УМРЕЛА

пп: и аз давам покани, иам към 20 хД

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Дотата на валве като я пробвах след първата игра ръшна към ресайкъл бина директно. Как играете с такъв убит зуум не знам. На 1900x1200 да не мога да видя около мен какво става не ми се струва нормално.

Отделно тия небалансирани герои nc

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Дотата на валве като я пробвах след първата игра ръшна към ресайкъл бина директно. Как играете с такъв убит зуум не знам. На 1900x1200 да не мога да видя около мен какво става не ми се струва нормално.

Отделно тия небалансирани герои nc
    Нали :Д Аз играх няк'ва лилава тъпотия, дето се засилва към тях и няк'ъв улт АоЕ 5 секунди стън и ти си ги наливаш :Д Убер дивотията :Д:Д А ъртшейкъра му правиш едни кирливи блинк ботуши и им измиташ отбора сам :Д После лигата била лесна :Д

А инвоукъра, дето пропищяха с него, се играе с пет клавишни комбинации и лейт гейм цъфваш от нищото и изсираш 1 тон цц ...

Смех

Винаги FOV-a в дота е бил един и същ, по-голямата резолюция на екрана не увеличава полето което виждаш, за да е напълно competative игра и да е честна за всички
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Голям фен Аватара на maistorluk
    1. Dota 2 е МНООООГО по-комплексна игра от League of Legends. Не е като на лигата с 10 игри и да си на средно ниво. В дотата се иска търпение и постоянство за да станеш добър. Както каза MrCreeper преди мен, LeBlanc е героя с най-дълго комбо и то е само 4-5 скила. В дотата освен, че имаш на някои герои по 6-7 активни магии имаш и 6 слота инвентар, от които поне 2-3 ше са ти с предмети с активни действия. За пример давам Invoker. Имаш 4 магии, от които можеш да направиш още някъде 10 и му се взимат предмети дето трябва да си играеш да ги пускаш, а не са с пасивни ефекти. И цялото това комбо трябва да го направиш за около 2-3 секунди в teamfight-a. И после казвайте, че дотата била малоумна игра.
    2. Auriss, да ти си бавен. Няма причина да хейтваш играта без дори и да си вникнал малко в нея. Това е направено с цел. Mouse лага и всички механики наподобяват дота 1. Защо на мен не ми прави впечатление, че има такива работи!??!? Анимациите са направени така, защото и тук си има тактики, които афектират играта ти. Просто играта не е толкова user-friendly(което си е лоша черта де ама с времето нищо от това, което си казал за играта няма да ти прави впечатление. Плюс това ти вероятно идваш от LoL, която е доста по различна от Dota 2)
    3. Dota 2 всъщност е много по-балансирана от LoL откъдето и да го погледнеш.
    4. Това с FOV-a и мене ме дразнеше ама не е чак толкова зле колкото се опитвате да го изкарате. Точно след 10 игри очите ми привикнаха. Пък и както казах по-горе обяснимо е това тъй като идвате от LoL където тея параметри са доста различни от тия в дотата.
    Summer slam!!!! The biggest summer event!!!

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от maistorluk Виж мнението
    3. Dota 2 всъщност е много по-балансирана от LoL откъдето и да го погледнеш.
    Тук ми стана интересно. Кажи ми един герой в лол дето може да те уаншотне като си на фул хп без да можеш да направиш нещо?

За пример от дота 2 ще ти зам бутчера, да не говорим ако има дд. А пък за стъновете по 4-5 секунди дори още в началото няма да коментирам.

Не че имам нещо против играта, но като се има в предвид че е още в бета фаза не я хвалете толкова защото има още много неща за доизкусуряване докато стигне ниво че да е годна за играене.

Тук ми стана интересно. Кажи ми един герой в лол дето може да те уаншотне като си на фул хп без да можеш да направиш нещо?
    Zed

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    Zed
    Зед не може да те уаншотне каквото ще да прави. Няма цц при това винаги можеш да му избягаш / dodge-неш скиловете.

Докато бутчера като те хване с куката си деад 100%.

Зед не може да те уаншотне каквото ще да прави. Няма цц при това винаги можеш да му избягаш / dodge-неш скиловете.

Докато бутчера като те хване с куката си деад 100%.
    как по-точно му избягваш скиловете, като той ултва, при което идва до теб, пуска ти active-а на blade of the ruined king (което се ръшва винаги), след което те удря със всички скилове и ти пуска игнайт.. ?
    дори и да се флашнеш си изял толкоз дмг, че ултиматът те довършва след секунда-две

докато бътчъра с фул комбо прави максимум 1000 дмг. демек ако си над 15 левел, да речем, не може да те убие (освен ако не си умрел съпорт, от рода на lion)

Ъммм кажи ми герой в дота, който НЕ може да те уан шотне ако е добър играч :Д

А да, има един Dazzle най-големият съпорт, които и да искаш не можеш да го убиеш :Д

И ъммм, дота вече е 10 годишна :Д

Дота 2 е в БЕТА версия, първо защото не всички герои от DotA са вкарани в играта и заради някои бъгави скилове, които са на последно добавените герои, от сорта на улта на елдър титан, които бъгва на рубик телекинезата...

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Нали :Д Аз играх няк'ва лилава тъпотия, дето се засилва към тях и няк'ъв улт АоЕ 5 секунди стън и ти си ги наливаш :Д Убер дивотията :Д:Д А ъртшейкъра му правиш едни кирливи блинк ботуши и им измиташ отбора сам :Д После лигата била лесна :Д

А инвоукъра, дето пропищяха с него, се играе с пет клавишни комбинации и лейт гейм цъфваш от нищото и изсираш 1 тон цц ...

Смех

Щом дота е толкова лесна и то с инвоукър искаш ли да се пробваме 1в1 :Д
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Мега фен
    zhonia, ga ...

Щом дота е толкова лесна и то с инвоукър искаш ли да се пробваме 1в1 :Д
    Напрао ш'та пръсна Само дето бях прекалено добър и я ънинсталнах, че да не смущавам съня на про играчите

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си