- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Давам Dota 2 keys
да, и трябва да се отдели цял един айтем слот за да можеш евентуално да оцелееш бърст-а на един герой
В лигата имате и много хубава метаСоло топ, мид, 2-ма бот и един джунгла :Д
И тя е така вече от 2 години :Д
На бутчера винаги можеш да му доджнеш куката, тя хваша само на отиване, не и на връщане
Стига да имаш map awerness, все пак нямаш Flash и лошото позициониране се наказва...
Последно редактирано от MrCreeper : 05-06-2013 на 10:32
Don't hate the hacker,
hate the code!
И къде пише че задължително като играеш ранкед трябва да е така? С моя тийм си правим интересни комбинации и имаме висок уин рейт.
В началото метата беше 5 адц-та, после дойде реда на brusier-ите. После се наложи това. Това че е най - играния team comp не значи нищо винаги може да импровизираш явно не гледаш сегашните турнири има доста по - добри комбота.
Invoker е най-трудния герой в дота не просто ей така да има нещо. Ходете си там в лигата и си играйте имбавия Darius и не спорете, защото каквото и да ми кажеш от дотата ще му се намери контра. За разлика от лигата.
По принцип тва е целта ама няма да е така. Pudge-то изобщо не е snowballer, ама хич.
Пък в дотата изобщо няма trilane, ez линии, пулване, стакване, руни, high ground-ове, куриери и така нататък. Ама все пак дотата е малоумна.
Е ти ако дариус го мислиш за имбав представям си на дота къв си играч ахахахах![]()
Вие пък сте на кой къде свариВ лигата имате и много хубава мета Соло топ, мид, 2-ма бот и един джунгла :Д
И тя е така вече от 2 години :Д![]()
![]()
ЛоЛ е опосредена шаренийка за малки деца.
Какво ревете от Pudge, добре поставени ward-ове му развалят половината игра. A той ако не се наяде в началото в ендгейма става направо безсмислен.
ТОЧНО. Затва като се играe мид искаш да ти сложат ward на high-ground-овете около хикса за да имаш vision навсякъде около теб и да не бъдеш изненадан. Ако и съотборниците ти ward-нат около техните линии, Pudge няма как да гангне, следователно няма да убие някои и да се наяде(и да стакне Е-то си). И с това отиваме на предишното ми твърдение, че героя е snowballer. Не го ли наядат е напълно безполезен и само ще храни противниците. Ето и "най-имбавия" герой според LoL играчите е shut down-нат. GGWP!
Тъп ли си виж колко е интересно - http://www.twitch.tv/riotgames След 30-тина минути са убили общо 5 пъти ! Уникално е.
http://dotabuff.com/matches/152090910
Tук пудж ревеше, но какво да се прави :Д
Don't hate the hacker,
hate the code!
MrCreeper, има само едно нещо което ме радва на DotA и това е, че търетите бият на рандом, а това което ме дразни е, че е много флегматична в сравнение с LoL![]()
>>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
>>> Minecraft <<<
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
Значиии нацепените батки да направя и аз малък синтез на всичко казано до момента + още някои мои критики...
1.Когато за първи път пуснах дота 2 усетих, че нещо е много странно, даже ми създаваше дискомфорт.Героят изглежда супер малък и на моменти го бърках с крийпърите, WTF ?!
2.При ходене се усеща забавяне, което просто дразни.Времето на реакция е огромно.
3.Картата е по-голяма, рейнджа на абсолютно всяка магия е *3 по-голям и 1 pudge ме дърпа от майната си, прекалено небалансирано е.В дота 1 не беше така!
4.В дота е абсолютно възможно ДА направиш пента сам, което показва колко е балансирано...В лол колкото и да си танкиран и с дмг, скочат ли ти целия отбор, гризваш дръвчето.
5.Да не кажете, че само храня дота ще кажа и нещо положително. В дота няма нужда да играеш 4 месеца, за да се изравниш по конкурентно ниво и левел с другите, освен да печелиш айтъми, който не указват голямо значение.Тук -1 точка за ЛоЛ, но пък точно над това ми се задържа интереса толкова време.
5. LoL > дота
Срам ме е да се нарека LoL играч от вас, честно ......
Играя играта откакто е излязла от Beta. Играл съм преди това, малко, DotA. Знам някои неща за нея, макар да не я играя.
Защо недоразвити 14 годишни въобще си правят труда да спорят като не могат да играят НИКОЯ от двете ? Нямате грам мозък да помислите кое как е направено в дадената игра и защо е така, защитавате си играта на сляпо.
Умението, за да си pro играч на DotA, е 3 пъти, минимум, повече от това на LoL. Научете механиките първо, преди да спорите колко е лесна DotA/колко е трудна LoL. (Не казвам, че LoL е лесна, но, в сравнение с DotA, е смешно да правите сравнения. И все пак, без значение коя е играта, ако играете срещу някое pro, ще ви боли еднакво.)
От каква небалансираност се оплаквате точно в двете игри ? (да, има, но не колкото вие я изкарвате) Защо Void ви изнася сам, след като сте го оставили 40 минути solo farm ? Защо Zed ви убива на 1 combo, след като сте Fiora, без грам armor, без грам HP и дори не знаете колко горе-долу му прави combo-то ? Защо ES ви е изнесъл сам, след като има Dagger, а вие петимата сте се прегърнали заедно с creep-овете ?
** Let the hate begin!
^ Трябва да му дадеш имейла си или да станете приятели в steam.
Ти си много тъпНаучете механиките първо, преди да спорите колко е лесна DotA/колко е трудна LoL.Колко трябва да си избушил, че да 'учиш' игра ? Нещо живот, а-у нямаш ли си
?
Което е и причината да е толкова тъпаУмението, за да си pro играч на DotA, е 3 пъти, минимум, повече от това на LoL.Отново - колко прост трябва да си, че да инвестираш време в игра, дето се играе с 6 (айде 9) бутона. Ходи играй tiberuim wars като искаш динамична игра с висок скил кап
![]()
Ъммм, предпочитам да влагам мозък и да се уча да играя нещо, а не да съм като безмозъчно зомби и просто да цъкам бутоните :Д
Don't hate the hacker,
hate the code!
^ Колко трябва да си тъп, че да си инвестираш времето в това да спориш с някой, който си няма друга работа освен да учи механики на игри ? (това е за Auriss)
Коментарът ти беше ужасно тъп. И под научаване на механиките нямам предвид да ги четеш и "абсорбираш" в главата си. Макар че и това помага, но просто с играенето ще му свикнеш. Оф, защо ли въобще се занимавам ...
Точно така, забил съм нос в тетрадката и чета за тактиките в дота...
Това може да се направи с малко умения (атаките са рейндж) о.О това не е ли най-ОП героя о.О
Toва е героят: http://www.dota2wiki.com/wiki/Rubick
И е във формата на вълк заради ултимейта на този: http://www.dota2wiki.com/wiki/Lycan
Последно редактирано от MrCreeper : 05-06-2013 на 19:00
Don't hate the hacker,
hate the code!
herp derp. Вятър ли си правиш ? Бегом да научиш на лисандра скиловете, че взела ти изляза на касадина и си загубил 20 лп. После сад, сад ...Оф, защо ли въобще се занимавам ...![]()
Баси не може да те тролне човек. Вземи се ядосай малко, тцтц....Ъммм, предпочитам да влагам мозък и да се уча да играя нещо, а не да съм като безмозъчно зомби и просто да цъкам бутоните :Д
На пръв поглед ЛоЛ изглежда детинска, но като вникнеш забравяш за това...Горното сравнение беше тъпо.Целта на играта не е да внася реализъм.Като цяло целта на игрите не е да ги играеш по цял ден, за да ставаш все по-добър( дота 2 ).