Срам ме е да се нарека LoL играч от вас, честно ......
Играя играта откакто е излязла от Beta. Играл съм преди това, малко, DotA. Знам някои неща за нея, макар да не я играя.
Защо недоразвити 14 годишни въобще си правят труда да спорят като не могат да играят НИКОЯ от двете ? Нямате грам мозък да помислите кое как е направено в дадената игра и защо е така, защитавате си играта на сляпо.
Умението, за да си pro играч на DotA, е 3 пъти, минимум, повече от това на LoL. Научете механиките първо, преди да спорите колко е лесна DotA/колко е трудна LoL. (Не казвам, че LoL е лесна, но, в сравнение с DotA, е смешно да правите сравнения. И все пак, без значение коя е играта, ако играете срещу някое pro, ще ви боли еднакво.)
От каква небалансираност се оплаквате точно в двете игри ? (да, има, но не колкото вие я изкарвате) Защо Void ви изнася сам, след като сте го оставили 40 минути solo farm ? Защо Zed ви убива на 1 combo, след като сте Fiora, без грам armor, без грам HP и дори не знаете колко горе-долу му прави combo-то ? Защо ES ви е изнесъл сам, след като има Dagger, а вие петимата сте се прегърнали заедно с creep-овете ?