- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Диагностираха ми Гонорея.
Здравейте!
Моята история е следната:
От година и половина се мъча да се справя с проблема си. По точно да разбера какъв е точно той. И най-накрая преди месец ми диагностираха хронична Гонорея(трипер) Веднага ме започнаха на системи. Пет дни бях на венозно антибиотик Медаксон. Нямаше ефект и ми предписаха да пия през устата антибиотик Доксициклин. Изпих ги аз и пак няма ефект. След тях ми предписа Азакс плюс флажил. Изпих и тях. Пак няма ефект. Бактериите си ги има. Виждат се на микроскопа. Докторката май вече няма с какво да ми помогне. Ако някой е боледувал от Гонорея и е успял да я пребори, нека пише с какви медикаменти. Благодаря.
За толкова време съм изгубил вяра и надежда, че ще се оправя... Сменил съм доста лекари. Но нямам друг избор, ще трябва да продължа да се опитвам да реша проблема.
кАде си я лепнал тая гонорея, бе, пич. подбирай малко
Попаднах на материал в нета, в който пишеше, че гонореята става все по-устойчива на лекарствата. Според мен трябва да търсиш спешно лечение при добри специалисти в тази област. Колкото повече време минава, заболяването е по-трудно за премахване.
ВЕДНАГА ТЪРСИ НОВ ЛЕКАР! Ако това не се премахне ти се е*ава мамата :X Стискам ти палци да оздравееш по-скоро и всичко да е наред!
Пробва ли в Токуда?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мога да се съглася с Dreamer. Да, ходих в прословутата Токуда. Олекнах с една купчина пари и това беше.
ВМА е моето мнение. Преди няколко години мой роднина така го моткаха от болница на болница и всички уж знаеха какво му е, лекуваха го и след ден пак зле.
Накрая отидохме във ВМА, той горкия човек едва се движеше, и на следващия ден още ме пращаха с кръв за потвърждение на диагнозата.
Буквално му се чудеха как изобщо е жив като го приемаха в КИТ...
Таа, да - ВМА.
Мисля сега да отида в Александровска
Пробвай с друг лекар.
Стискам палци.
Дано се оправиш и всичко да е наред.
Здравейте отново. Сега ходих на лекар в Александровска. Дадох урина и еякулат. Излязоха резултатите и тя ми каза, че нямам гонорея... Едната ми казва ти 100 процента имаш гонорея, другата нямаш. Имал съм някакви уреаплазми или микоплазми в урината но те не били нищо особено и ми предписа едни имунно стимулиращи хапчета(БИОЗИН).
СПоред мен нямам никаква полово предава болест. Просто имам някаква алергия ли е какво е възпъление и аз не знам. Симпомите са следните: Зачервяване на главичката, белене(лющене),самата главичка лепне-по трудно се забелва, нацепена, изглежда набръчкана(състарена), леко ме сърби и дразни.
Последно редактирано от The0ne : 02-02-2013 на 18:02
Изследванията бяха за гъбчики(Candida), хламидии, гонорея, микоплазми, уреаплазми. Като резултата беше отрицателен за гъбичките, халмидията и гонореята. За тея плазми беше положително в урината, но каза, че не са проблем.
Боже, и аз съм пила Мадаксон и Доксициклин,ама за гнойна ангина....Странно
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
^Ако ме светнеш за активната субстанция на мадАксона, цена няма да имаш!![]()
Пич, възможно ли е да си алергичен към нещо /лубрикант, перилен препарат/ или да си с атопия?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Атопия, драги, не антопия.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Абе човек, тая да не се е опитвала ритуално да ти убие черният дроб ??? От тия "симптоми" дето имаш ти диагностицира трипер ??? Нещо доколкото съм запознат с трипера ми се струва, че трябва от далече да се забележи и само да се потвърди с изследванията. Тя тая те е отровила с лекарства, добре че гъбички не си хванал. Защо за тия симптоми не посетиш дерматолог-венеролог ? Иначе пусни си само тест за трипер, и то имаше някакви днк, ако няма нищо горещо ти препоръчвам да спреш да се тъпчеш с лекарства.
Последно редактирано от draid : 02-05-2013 на 20:27
^PCR изследванеИ за хламидии е пъти по-меродавно от ELISA.
![]()
"PCR" Бяха направени на мен и моята приятелка. Нама наличие на трипер.