.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Диагностираха ми Гонорея.

Здравейте!
    Моята история е следната:
    От година и половина се мъча да се справя с проблема си. По точно да разбера какъв е точно той. И най-накрая преди месец ми диагностираха хронична Гонорея(трипер) Веднага ме започнаха на системи. Пет дни бях на венозно антибиотик Медаксон. Нямаше ефект и ми предписаха да пия през устата антибиотик Доксициклин. Изпих ги аз и пак няма ефект. След тях ми предписа Азакс плюс флажил. Изпих и тях. Пак няма ефект. Бактериите си ги има. Виждат се на микроскопа. Докторката май вече няма с какво да ми помогне. Ако някой е боледувал от Гонорея и е успял да я пребори, нека пише с какви медикаменти. Благодаря.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    друг лекар и то спешно!!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Не знам, но ти пожелавам да се излекуваш!!!

За толкова време съм изгубил вяра и надежда, че ще се оправя... Сменил съм доста лекари. Но нямам друг избор, ще трябва да продължа да се опитвам да реша проблема.

кАде си я лепнал тая гонорея, бе, пич. подбирай малко

Попаднах на материал в нета, в който пишеше, че гонореята става все по-устойчива на лекарствата. Според мен трябва да търсиш спешно лечение при добри специалисти в тази област. Колкото повече време минава, заболяването е по-трудно за премахване.

Голям фен Аватара на gugenceto2
    ВЕДНАГА ТЪРСИ НОВ ЛЕКАР! Ако това не се премахне ти се е*ава мамата :X Стискам ти палци да оздравееш по-скоро и всичко да е наред!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Пробва ли в Токуда?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Пробва ли в Токуда?
    Токуда са идиоти.

Мога да се съглася с Dreamer. Да, ходих в прословутата Токуда. Олекнах с една купчина пари и това беше.

Мега фен
    ВМА е моето мнение. Преди няколко години мой роднина така го моткаха от болница на болница и всички уж знаеха какво му е, лекуваха го и след ден пак зле.
    Накрая отидохме във ВМА, той горкия човек едва се движеше, и на следващия ден още ме пращаха с кръв за потвърждение на диагнозата.
    Буквално му се чудеха как изобщо е жив като го приемаха в КИТ...

Таа, да - ВМА.

Мисля сега да отида в Александровска

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Пробвай с друг лекар.

Стискам палци.
    Дано се оправиш и всичко да е наред.

Здравейте отново. Сега ходих на лекар в Александровска. Дадох урина и еякулат. Излязоха резултатите и тя ми каза, че нямам гонорея... Едната ми казва ти 100 процента имаш гонорея, другата нямаш. Имал съм някакви уреаплазми или микоплазми в урината но те не били нищо особено и ми предписа едни имунно стимулиращи хапчета(БИОЗИН).
    СПоред мен нямам никаква полово предава болест. Просто имам някаква алергия ли е какво е възпъление и аз не знам. Симпомите са следните: Зачервяване на главичката, белене(лющене),самата главичка лепне-по трудно се забелва, нацепена, изглежда набръчкана(състарена), леко ме сърби и дразни.
    Последно редактирано от The0ne : 02-02-2013 на 18:02

Цитирай Първоначално написано от The0ne Виж мнението
    Симпомите са следните: Зачервяване на главичката, белене(лющене),самата главичка лепне-по трудно се забелва, нацепена, изглежда набръчкана(състарена), леко ме сърби и дразни.
    Това не са ли симптоми за гъбички?

Изследванията бяха за гъбчики(Candida), хламидии, гонорея, микоплазми, уреаплазми. Като резултата беше отрицателен за гъбичките, халмидията и гонореята. За тея плазми беше положително в урината, но каза, че не са проблем.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Боже, и аз съм пила Мадаксон и Доксициклин,ама за гнойна ангина....Странно
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Ако ме светнеш за активната субстанция на мадАксона, цена няма да имаш!

Пич, възможно ли е да си алергичен към нещо /лубрикант, перилен препарат/ или да си с атопия?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    ^Ако ме светнеш за активната субстанция на мадАксона, цена няма да имаш!

Пич, възможно ли е да си алергичен към нещо /лубрикант, перилен препарат/ или да си с атопия?
    Знам ли и аз... От няколко дена спрях да мия тази област със сапун или подобни измиващи гелове, но се съмнявам, че ще има ефект. Надали е от праха. Не съм запознат много с Антопията. Не знам какви са точно симптомите и от какво се предизвиква.

Град
    пространството на Дисе
    Атопия, драги, не антопия.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Атопия, драги, не антопия.

Извинявам се за неумишлената грешка.

Мега фен Аватара на draid
    Абе човек, тая да не се е опитвала ритуално да ти убие черният дроб ??? От тия "симптоми" дето имаш ти диагностицира трипер ??? Нещо доколкото съм запознат с трипера ми се струва, че трябва от далече да се забележи и само да се потвърди с изследванията. Тя тая те е отровила с лекарства, добре че гъбички не си хванал. Защо за тия симптоми не посетиш дерматолог-венеролог ? Иначе пусни си само тест за трипер, и то имаше някакви днк, ако няма нищо горещо ти препоръчвам да спреш да се тъпчеш с лекарства.
    Последно редактирано от draid : 02-05-2013 на 20:27

Град
    пространството на Дисе
    ^PCR изследване И за хламидии е пъти по-меродавно от ELISA.

Мега фен Аватара на draid
    Дам точно PCR бяха

"PCR" Бяха направени на мен и моята приятелка. Нама наличие на трипер.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си