.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Незнам, случвало ми се е това, но винаги когато ми се е случвало да се колебая за някой дали го харесвам, винаги се оказваше че нещата не провървяват. Незнам как е при теб,но си помисли хубаво, дали имаш или нямаш чувства към него,изясни си и ти самата какво искаш, и ако се окаже че нямаш чувства, просто не го лъжи и не бъди с него, само защото той е "лудо влюбен" в теб. Ако пък, това е моментно колебание, и се окаже че си го харесваш и имаш тръпката към него, няма за какво да се притесняваш -ПРОДЪЛЖАВАЙ напред с него и това е
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Заради ето такива 'бити карти' , като теб , мой приятел си прецака живота..Не мога да разбера , като не си сигурна в чувствата си , къде тръгваш да даваш надежди на момче , което е влюбено до ушите в теб ?! Наред ли си , или ? ...
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Заради ето такива 'бити карти' , като теб , мой приятел си прецака живота..Не мога да разбера , като не си сигурна в чувствата си , къде тръгваш да даваш надежди на момче , което е влюбено до ушите в теб ?! Наред ли си , или ? ...
    +
    Schhh! Hear the silence...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Тука става въпрос за някакви дни. Не за месеци.
    Нормално е в момента да не знаеш какво става, да ти е странно. Остани си с него. Нямате дори седмица, не сте се опознали, не се изживяли някакви моменти - има време, рано е все още да слагаш край, като нещата тепърва се оформят.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си