- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поканих я , а сега?
Малко да разправям пак, че нещо не влизах вчера ;д Начи вчера пак се опита да ме подмине нали, натам тръгна ама тоя път я хванах , спрях я, викам нали кво става тва онва и после я питах за после или утре (т.е. неска, щото тва беше вчера) да излезем, уточних кога точно ще е (когато на мен ми беше удобно казах, ест.) и я оставих да тръгва.. После днес нали я срещнах след тренировки съвсем случайно, казахме към 5 и после ми писа. Излязохме, само че беше без цел, което вие ми казахте, че е грешка.. Имам в предвид, че не си набелязах място и е така без цел обикаляхме в квартала, та отидохме на едно самотно място... И така.. Само че имаше нещо бая странничко, от което ми ставаше тъпо. Знае се, че по време на тоя процес нали трябва от време на време да я НЕГ-вам, да пускам бъзици и т.н. с даден тон и усмивка след тва, което съм казал, за да се знае, че е бъзик. Само че тя малко попрекали с хейта.. Постоянно повтаряше, че в даскалото всички момчета са задръстени .. Аз и викам нали , че има в предвид всички без 1 (стаа дума за мен :ДД), пак със смях, ми тя почна да ми се прави на оригинална... :Д Друг пример: викам и , че за пръв път я виждам с пусната и яка коса и тя вика, че т'ва било, щото не съм я виждал извън даскало, а тя тогава се правила на хубава, щото в даскало нямала за кой. :Д Бая тъпите намеци хвърля. И отгоре на тия глупости, през цялото време физически не се дърпаше ;д даже ми лягаше, правеше всякакви неща, ама като цяло самата среща не ми хареса заради държанието й. Не знам това "женско" дръпнато държание на кво трябва да се дължи , ама ... И междудругото преди да кажете (ако ще казвате :Д) , че тва е няква глупост, на която не трябва да обръщам внимание, искам да отбележа, че тва беше най-малкото , с което така да го кажа ме обиждаше ;дд Нали аз сметнах за нормално на един 30 минутен разговор да и пусна най-мн. 2 бъзика, а тя на едноминутен разговор ме праи леш (въпреки по неоригинален начин ;д) Та как бихте тълкували това държание, или просто аз се филмирам и няма нищо такова? Имам впредвид физически наистина не се дърпаше, ама така много се прави ..
facebook - отличния начин FACE да не види BOOK дълго време
Никой ли няма мнение по въпроса?
Това че е красива, не значи, че е и готина. Пък може да се е притеснила повече и да е мислила, че по този начин ще се изтъкне, че е по-различна.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
За пореден път не мога да си разтълкувам мнението ти, но пак го оценявам. Според мен пък води надпревара с това кой повече ще прави бъзици, кой е по-оригинален, иска да види как ще отвърна на това, което ще ми каже и т.н. , въпреки че аз я бъзикам не случайно, ми просто искам да стане малко смях. Докато тя по-така остро ги прави и тя не знае защо, а физически не прави нищо така отдръпващо ;д и на всичкото отгоре после иска да я изпращам ;д
Окей, явно 12-те години разлика между теб и мен, все пак си казват думата.
Първо - от постовете ти ми става ясно, че ти си я видял, харесал си я, но не я познаваш като характер. Явно, че е красива, но това не значи, че е готина и по характер. Факт, че срещата не ти е харесала заради начина, по който се държи. Може да не се държи така заради теб, а това да си й е нормалното поведение. Исках да кажа, че не всички красиви момичета са готини и по характер.
От друга страна, може би е помислила, че като говори тези неща, отговаря на твоя начин на "бъзикане". Може да се е притеснявала и да не е предприела най-успешната тактика да ти се хареса.
Най-просто - ако все още имаш желание - покани я на втора среща и виж как ще мине.
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Да започнем от начало. Кви 12 години, ти на колко си ? о_О ;д Колкото до следващото.. значи не ти става много ясно. :Д Още от първия или втория пост в темата, съм отбелязал, че с нея се познаваме от няколко години. В 3 клас още бяхме в един клас. А ти казваш, че ти става ясно, че съм я ВИДЯЛ и ми е харесала, но не я познавам по характер. Еми нали за това в момента излизаме.
Вече четири пъти сме излизали и съм отбелязвал в темата, а ти в последното си изречение казваш да я поканя на ВТОРА среща ? :д
Не, това не вярвам да й е нормалното поведение, но го приемам като мнение и ще го взема под внимание, за да разбера.
Да, това и аз написах, че си го мисля. Може би се състезава по оригиналност, ама тва само и попречва с мен ;д Щото аз съм тънкоубиден и тя съвсем ме отказва от това, което искам да стане, като хвърли някой тъп лаф, само и само да ми е върнала за моето бъзикане, и то в неподходящи моменти ;д
Колкото до това с още едната среща ("Най-просто - ако все още имаш желание - покани я на втора среща и виж как ще мине."), тя ми каза по фб, че ми е звъняла днес да сме се видяли, ама... ;д
Супер неразбираемо ми е в крайна сметка. И то така да се чудя на едва 14 годишно момиче ;дд Физически г/д се дава, в същото време ме обижда уж на бъзик, и в същото време постоянно пак се навива и ме кани да излизаме. К'во иска? :Д И мерси, че поне ти имаш мнение / Josefinne / . Надявам се и тук да кажеш кво мислиш, щото ако наистина си по-голям с 12 години, то тогава опита ти трябва да е много голям и ще си ми от полза![]()
Последно редактирано от uhateme99 : 03-09-2013 на 19:07
Ами, ок, четох ти мненията, обаче това че с някой сте били в един клас не значи, че я познаваш. Според мен това се е опитала да ти намекне, като ти е казала, че " т'ва било, щото не съм я виждал извън даскало". От друга страна спри да се засягаш, като говори за момчетата от вашето училище като общо. Щом ти го казва на теб и то не с цел да те заяжда, то явно, че няма предвид теб. Така че дистанцирай се. Ако ти беше казала например " всички момчета от моя квартал са тъпи" ти нямаше да се чувстваш обиден ( надявам се да не живееш в нейния квартал за целта на примера).
И, да, честно казано, много ми е трудно да ти дам истински съвет, защото съм с 12 години по-голяма от теб и около мен нещата и проблемите са малко по-сериозни.
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
АААААААААААА... Ама ти си билА момиче ? :Д
Да, не я познавам, но пък и не я виждам за пръв път, не си говорим за пръв път и т.н. С други думи с едно непознато момиче да кажем щеше да има спек и край, а с нея напрао си започнах темичката ;д При първото излизане. И тва щото се знаехме.
"От друга страна спри да се засягаш, като говори за момчетата от вашето училище като общо. Щом ти го казва на теб и то не с цел да те заяжда, то явно, че няма предвид теб." - Въпроса е, че тя го каза с цел да се заяде, уе човек :Д Не разбирам как от темата за магазини да кажем, ще й кажа нещо за стила й на обличане, ще й направя бъзик за тва как се облича и тя ще се сети за момчетата от даскалото кви били и т.н. и ше почне да намеква :Д Тва беше пример с магазините, ама точно нещо такова стана. Говорихме си за нещо далеч по-различно от даскалото и хората в него, обаче аз вкарах малко демич в приказките, които преди тва обсъждахме, за да я бъзикна леко така и тя отиде там чак. Къде бе, човек? :Д Къде? :Д Все едно да си говорим за походките на хората и тя да почне да ми разправя за гълъби... Кажи честно? :д Та със всички тези blablbllall разсъждения исках да ти кажа, че целта й не е била, каквато си мислиш.
Предполагам няма нужда да казвам, че сме в един квартал, щото просто даде пример. Колкото до разликата в действията при разликата и в годините... Няма смисъл от тия глупости, вие си мислите, че айде , 14-15 годишни и хоп - много лесно.. Квото става при теб, над 20 годишна, такова става и при мен, само дето мисленето на самите момичета е различно . Така че няма какво да ти пречи даването на съвет, щото било "по-сериозно".
Мерси , че обръщаш все още внимание междудругото..
Как точно реши, че не съм момиче??
В крайна сметка - щом ти си наясно какво точно е имала предвид и какво е искала да каже - тогава няма смисъл да се опитвам да налучкам аз.
Освен това аз съм била и на 14, и на 20 и скоро ще стана на 26. Спомням си колко ми е бил акълът тогава и със СИГУРНОСТ мога да ти кажа, че при вас нещата са много по-прости и по-лесни. И нямам предвид това в лошия смисъл на думата. Напротив, вие тепърва започвате да експериментирате с това колко и до къде могат да стигнат чувствата на един човек. Например ти беше готов да се откажеш изцяло, защото тя те е игнорирала няколко дни. Just like that everything is over.
А около мен вече стават приказки за сватби, доживотна обвързаност, аборти, бебета, покрив над главата, финанси, работно време, мебели и какво аджеба има за вечеря...
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Аз не съм наясно - аз въртя случаи, които предполагам са причината. И точно за това и пиша тук, защото има хора, който също са минали отношения с такива момичета и имат горе-долу някаква насока. Очаквах и ти да си от тях, но пък се оказа, че ти саматА си момиче ;д Въпреки това мненията не са в излишък, защото пак съм сигурен, че си наред в отношенията на хората. И колкото до това, че съм бил на път да се откажа - и сега може да избера този път, тъй като не мога да разбера кво прави... Може би си играе с т.нар. смесени сигнали ;д Но не вярвам тя да знае за тях.. Ае не знам просто ;д Нищо не мога да разбера..