Малко да разправям пак, че нещо не влизах вчера ;д Начи вчера пак се опита да ме подмине нали, натам тръгна ама тоя път я хванах , спрях я, викам нали кво става тва онва и после я питах за после или утре (т.е. неска, щото тва беше вчера) да излезем, уточних кога точно ще е (когато на мен ми беше удобно казах, ест.) и я оставих да тръгва.. После днес нали я срещнах след тренировки съвсем случайно, казахме към 5 и после ми писа. Излязохме, само че беше без цел, което вие ми казахте, че е грешка.. Имам в предвид, че не си набелязах място и е така без цел обикаляхме в квартала, та отидохме на едно самотно място... И така.. Само че имаше нещо бая странничко, от което ми ставаше тъпо. Знае се, че по време на тоя процес нали трябва от време на време да я НЕГ-вам, да пускам бъзици и т.н. с даден тон и усмивка след тва, което съм казал, за да се знае, че е бъзик. Само че тя малко попрекали с хейта.. Постоянно повтаряше, че в даскалото всички момчета са задръстени .. Аз и викам нали , че има в предвид всички без 1 (стаа дума за мен :ДД), пак със смях, ми тя почна да ми се прави на оригинална... :Д Друг пример: викам и , че за пръв път я виждам с пусната и яка коса и тя вика, че т'ва било, щото не съм я виждал извън даскало, а тя тогава се правила на хубава, щото в даскало нямала за кой. :Д Бая тъпите намеци хвърля. И отгоре на тия глупости, през цялото време физически не се дърпаше ;д даже ми лягаше, правеше всякакви неща, ама като цяло самата среща не ми хареса заради държанието й. Не знам това "женско" дръпнато държание на кво трябва да се дължи , ама ... И междудругото преди да кажете (ако ще казвате :Д) , че тва е няква глупост, на която не трябва да обръщам внимание, искам да отбележа, че тва беше най-малкото , с което така да го кажа ме обиждаше ;дд Нали аз сметнах за нормално на един 30 минутен разговор да и пусна най-мн. 2 бъзика, а тя на едноминутен разговор ме праи леш (въпреки по неоригинален начин ;д) Та как бихте тълкували това държание, или просто аз се филмирам и няма нищо такова? Имам впредвид физически наистина не се дърпаше, ама така много се прави ..