.
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Threaded View

Да започнем от начало. Кви 12 години, ти на колко си ? о_О ;д Колкото до следващото.. значи не ти става много ясно. :Д Още от първия или втория пост в темата, съм отбелязал, че с нея се познаваме от няколко години. В 3 клас още бяхме в един клас. А ти казваш, че ти става ясно, че съм я ВИДЯЛ и ми е харесала, но не я познавам по характер. Еми нали за това в момента излизаме.
    Вече четири пъти сме излизали и съм отбелязвал в темата, а ти в последното си изречение казваш да я поканя на ВТОРА среща ? :д
    Не, това не вярвам да й е нормалното поведение, но го приемам като мнение и ще го взема под внимание, за да разбера.
    Да, това и аз написах, че си го мисля. Може би се състезава по оригиналност, ама тва само и попречва с мен ;д Щото аз съм тънкоубиден и тя съвсем ме отказва от това, което искам да стане, като хвърли някой тъп лаф, само и само да ми е върнала за моето бъзикане, и то в неподходящи моменти ;д
    Колкото до това с още едната среща ("Най-просто - ако все още имаш желание - покани я на втора среща и виж как ще мине."), тя ми каза по фб, че ми е звъняла днес да сме се видяли, ама... ;д
    Супер неразбираемо ми е в крайна сметка. И то така да се чудя на едва 14 годишно момиче ;дд Физически г/д се дава, в същото време ме обижда уж на бъзик, и в същото време постоянно пак се навива и ме кани да излизаме. К'во иска? :Д И мерси, че поне ти имаш мнение / Josefinne / . Надявам се и тук да кажеш кво мислиш, щото ако наистина си по-голям с 12 години, то тогава опита ти трябва да е много голям и ще си ми от полза
    Последно редактирано от uhateme99 : 03-09-2013 на 19:07
    facebook - отличния начин FACE да не види BOOK дълго време

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си