АААААААААААА... Ама ти си билА момиче ? :Д
Да, не я познавам, но пък и не я виждам за пръв път, не си говорим за пръв път и т.н. С други думи с едно непознато момиче да кажем щеше да има спек и край, а с нея напрао си започнах темичката ;д При първото излизане. И тва щото се знаехме.
"От друга страна спри да се засягаш, като говори за момчетата от вашето училище като общо. Щом ти го казва на теб и то не с цел да те заяжда, то явно, че няма предвид теб." - Въпроса е, че тя го каза с цел да се заяде, уе човек :Д Не разбирам как от темата за магазини да кажем, ще й кажа нещо за стила й на обличане, ще й направя бъзик за тва как се облича и тя ще се сети за момчетата от даскалото кви били и т.н. и ше почне да намеква :Д Тва беше пример с магазините, ама точно нещо такова стана. Говорихме си за нещо далеч по-различно от даскалото и хората в него, обаче аз вкарах малко демич в приказките, които преди тва обсъждахме, за да я бъзикна леко така и тя отиде там чак. Къде бе, човек? :Д Къде? :Д Все едно да си говорим за походките на хората и тя да почне да ми разправя за гълъби... Кажи честно? :д Та със всички тези blablbllall разсъждения исках да ти кажа, че целта й не е била, каквато си мислиш.
Предполагам няма нужда да казвам, че сме в един квартал, щото просто даде пример. Колкото до разликата в действията при разликата и в годините... Няма смисъл от тия глупости, вие си мислите, че айде , 14-15 годишни и хоп - много лесно.. Квото става при теб, над 20 годишна, такова става и при мен, само дето мисленето на самите момичета е различно . Така че няма какво да ти пречи даването на съвет, щото било "по-сериозно".
Мерси , че обръщаш все още внимание междудругото..