- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Царицата
Дришня е голяма!!!
Има апартаменче в Копенхаген,а скоро и мол!
Ближете и петите. Дришнята и Боряна Касабова на кафево!
Ако реша ще ги целя с кайма, бедняци !![]()
Ся си пием Амарето от Хърватия с кола от Дания и лед от чешмата, също съм запалила едно Марлборо от Испания. Готино е да си интернационален, някакси така.
Фостата на всички форумни бедняци, работещи за да си купят турски текстил от Теранова!
Бершка !
на едно място ги шият, в турските предградия
аре викай оная русата хигиенистка да обърше пода на кенефа с коса
Миланската прима ли ?
Че я целим с МКдоналдс, до като не изчисти! А ако не се справи добре, БИГ мак в ануса за наказание.
че й хареса
фостата
къв си ти е, кредитни и дебитни карти имаш ли??
брау мацки кефите ме
посдрафявам ви - https://www.youtube.com/watch?v=SZKmHi0wUhk![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
що свирки е имало
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ко стаа е, како славке![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Харитов, знам че завиждаш защото си дебел осеменител на крави и миришеш на тор, но все пак спазвай благоприличие бедняче.
Сашо Тайния, яж ми подметката, апартамента е 90 кватрата.![]()
НАОХ, любов моя !![]()