- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Закъснява ми!?
Здравейте, имам сериозен проблем предния месец ми дойде на 12, този месец трябваше да ми дойде на 8 по моите изчисления, но точно на 8 правих секс и от тогава ми закъснява..сигурна съм че не съм бременна, но не знам защо ми закъснява???
За 2 дни закъснение, к'во се панираш? Ще дойде, щом си сигурна, че няма как да си бременна.
Охх дано да ми дойде, че да се успокоя!
Ако си правиш секс с предпазни средства, какво се панираш?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Беше без предпазни средстава, но съм сигурна в приятеля си .. и той и аз видяхме че свърши извън мен. Да не би да ми закъснява защото го направихме точно в деня когато трябваше да ми дойде (28-ия ден) ?
Дишай, нищо ти няма.
Един милион фактора влияят на цикъла, не е задължително да си бременна, за да ти закъснява.
А и за 2 дни защо си седнала да се панираш?
Дори и да беше свършил в теб - в 28-мия ден е по-трудно да се забременее, доста при това.
Така, че спокойно.
Начи последно ти е дошло на 12? И ти е 28 дни? Само по мои изчисления ли трябва днес да ти дойде?! Нещо може би бъркам,не съм добре с математиката...ама...хъх.
Съмнявам се да ти има нещо.
maDamn
100000% съм сигурна че не съм бременна, ноо каква е причината да ми закъснява не знам .. ?!
И ние не знаем! Може и да е заради секса, на мен ми се е случвало да ми подрани, когато правя секс 2-3 дни преди да трябва да ми идва, така че защо да не е възможно да ти закъснее?!
Може да има и други причини, болест, антибиотик, климат, пътувания и т.н?!
П.П:granger от 12.01 до 08.02(като броим и тези дати) са точно 28 дни.
Май излиза, че на 9 трябва да ѝ идва, ама все тая.
П.П.2: Авторке, а нямаш ли ПМС?
Аз винаги го броя от не деня , в койт оми идва,щото ме заварва или по средата или вечерно време , затова + 1 ден...
и все пак ...не е такава драма. Предполагам ще ти дойде, стрес,климатични промени и пътувания оказват влияние.
maDamn
Mс все пак за обърнатото внимание ..
На мен трябваше да ми дойде на 8ми, а предния месец ми дойде на 10ти. Мисля, че малко сметките ти не са правилни. Както и да е.. и на мен ми закъсня.. дойде ми днес. Може да е от времето, може да е от всичко, даже и от това, че толкова много се притесняваш..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
2 дена не е закъснение, не се шашкай, ще ти дойде.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ще чакам да ми дойде тогава .. друго не мога да направя, ако не ми дойде до 2-3 дена ще отида на лекар ..
Здравейте, имам същия проблем , но ми закъснява вече 10 дена.. Последно ми дойде на 31декември...направих си тест преди 2 дни, който беше отрицателен ...имам симптоми от 4-5 дни, но съм притеснена ....
Последно редактирано от icegirl0407 : 02-11-2013 на 11:56 Причина: Здравейте, имам същия проблем , но ми закъснява вече 10 дена.. Последно ми дойде на 31декември...направих си тест преди
Какви гинеколози я пращате за 2 дни закъснение, чувате ли се изобщо?
Авторке, щом са само 2 дни закъснение, няма от какво да се плашиш. Ако вече стане повече от седмица закъсненене, тогава вече си за лекар. Успокой се.
Предния месец ми дойде на 12 а сега още не ми е дошло ..
^Откога менструираш? Сигурна ли си, че си броиш дните на цикъла правилно?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Да сигурна съм че си ги броя правилно, трябваше вече да ми е дошло но днес става 31-ви ден и не знам защо не ми идва, тва да съм бременна е изключено убедена съм, проблема е друг изглежда
Досега винаги ли ти е идвала М на опреден ден?
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Не винаги, идвал е и по рано .. Декември месец ми дойде на 22,Януари както казах на 12 ..
Моме, поеми си въздух и се успокой, че като почна да питам едно нещо по няколко пъти, съм на косъм да тегля една майна и да се откажа да помагам.
Откога имаш менструация?
Второ- колко дни ти е МЦ- отговори ми, без да ме обременяваш с дати!
от 5 години някъде .. по 5-6дена, но след 4 ден е мн слабо