- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Летящи целуващи медузки.
BMI: 27,2 - наднормено тегло
това съм аз
Артур Таймазов по тази формула клони към болестно затлъстял.е на 5-6% BF
Grumpy old madman
Е аз за 6 месеца съм свалила около 5 кг, като сиг 4 са за последните два месеца. Единственото, което правя е да ям по два пъти на ден, сутрин нещо леко и по-следобедно нещо по-нормално. Хляба почти съм спряла, а сладкото е сууупер рядко. Упражнения правя всеки ден - главно коремни, че гоня добре оформено коремче, другото си става от самосебе си. Преди правех ебати диетите и нищо, са от някъв на пръм поглед почти неефикасен режим съм видимо доволна.![]()
dgdg
тъпото при мен е, че аз съм нетърпелива.. но сега явно за трайни резултати увеличаваме кардиото и abs упражненията + клекове.
![]()
Точно, затова довърших изречението си. Този път няма да свалям 10кг за 2 седмици, а за 2 месеца...ии нещо такова..не знам.
Преди спазвах диети скришно от нашите,защото баща ми и майка ми са спортисти и не ми позоляваха, но сега се консултирах с тях,фитнес треньори и ендокриноложка и имам нужните знания за едно здраво тяло.
Цунки.
След като така и така сте отворили темата...
BMI 24.6 т. е. на горната граница съм.
По принцип нямам проблем с това, даже грам не ми пука, нооо...
(отново опира до това)
...Ако сваля още 3-4 килограма през следващите 3-4 седмици, минавам в долната категория на европейското.
Така че спирам да ям в училище.
Пак.![]()
Ех, едно време аз си мислех, че тренирам. после ме хвана един лош чичко и ми разби мечтите.
Обаче колко дръпнах...
Grumpy old madman
dirtyyy, абе ти как издържаш с по толкова малко храна?
Мислиш ли, че е здравословно?
Grumpy old madman
Не ям хляб, не ям вредни работи..салатите и ориза ме задоволяват напълно,защото ми пълнят стомаха.
Прозвуча странно.
Днес изядох 1 парче торта.
Ще повърна..
Харесва ми извивката на крака на балерината..харесва ми, когато момчетата са привързани силно към нещо. Обичам поеми за кафе,чукане и любовв..Харесва ми,когато съм в колата и направя очен контакт с някой..Харесва ми да пия вино с приятели и водка с непознати. Обожавам, когато държа някой за ръка или ме прегръща и забива пръстите си в мен. Хубаво нещо е , когато си развълнуван за бъдещето и горд от миналото си...да говориш с някой нов човек и да го впечатлиш..Да бъдеш чаровен, като просто бъдеш себе си..
абе Мон тия медузки поне свирки правят ли?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Аз те съветвам да не си даваш такива срокове. Обезсърчаващо е като видиш, че нещата не се случват така, както си искал и си си ги представял.
Да, права си, но все пак трябва да гоня някаква цел.
Period: WAKE UP ASSHOLE, YOU GOT CRAMPS.
Period: How bout an entire chocolate cake for breakfast?
Period: How's that back pain? Feeling better? Let's fix that.
Period: Find a cookie as big as a house and eat it.
Period: Where's your Tic Tac box filled with ibuprofen?
Period: Got things to do? Don't care. Sleep.
Period: For dinner you're eating an entire bag of Reese's Peanut Butter Cups.
Period: Breeze blows by. Instantly horny.
Period: You didn't like those brand new underwear right?
Period: Yell at a puppy.
Много са. За да не си развалиш фигурата и да имаш траен ефект се сваля по малко, а не да стресираш тялото си и да се чудиш защо няма ефект. От 2 години насам се въртя между 80 и 85 кг, спирал съм тренировки с месеци и съм ял като свиня, ама няма отрицателен ефект. BMI-ят ми се върти около 23-24 и ми е идеално. Не мисля, че мога повече да сваля, дори и да искам. Мисля че всяко тяло си има собствена минимална/оптимална граница и не можеш да стоиш трайно под нея.
10 кила мазнина = 90 000 калории
За 60 дни = 1500 калории дефицит на ден средно.
Not good.
иначе може да се свалят 5-6 и още 4 чрез обезводняване, ама това има логика за категория за състезание.
Grumpy old madman
Съмнява ме да има.
+ квото Нели каза.
+ съдя по себе си, че бавното отслабване се отразява добре и на психиката, и на мотивацията. Не се вманиачаваш, не се подлагаш на лишения, имаш време да се адаптираш към новото си тяло и да пробваш нови тренировки, ново хранене, да си дадеш някой и друг месец почивка и т.н.
Според мен идеята на тия неща трябва да е - създаване на нов режим на хранене, редовно спортуване или поне 3/7 най - малкото. И под режим на хранене да се разбира - стабилно ядене, да не се чувстваш гладен, примерно първите 1-2 месеца е нормално да се чувства глад, докато свикне организма, ама не системно да си гладен като куче. Аз примерно от няколко години рядко ям след 7, най - много лятото към 8, защото съм имал някаква работа.
n00bs