.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    На гладно се тренира.
    shot yourself!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от firstdiesel Виж мнението
    shot yourself!
    Еми аз примерно сутрин ходя да тичам без да съм закусвала.Ако тренировката е по друго време на деня, естествено че ще хапне нещо, но да е поне 1 час преди тренировка, защото ще му е тежко и няма да има смисъл. :Д

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Еми аз примерно сутрин ходя да тичам без да съм закусвала.Ако тренировката е по друго време на деня, естествено че ще хапне нещо, но да е поне 1 час преди тренировка, защото ще му е тежко и няма да има смисъл. :Д
    сутрин тогава си зимаш един суроватъчен протеин (знам че си жена), пиеш го 20-30 минутки преди да тичаш ... това ще предотврати горенето на мускулатурата. казвам да супелементираш, понеже веднага след ставане тичаш, друго не те устройва .... другите бързоусвояващи се аминокиселини са в киселото мляко, но трябва да мачкаш по много (3г/100г) и тогава ще ти натежи .. но понеже си жена и ще се задоволиш с 10-15г протеин, може да удариш 400г мляко .. то повечето е вода в млякото, така ще си и хидратирана, НО все пак трябва да мине някъде полвин-един час преди да тръгнеш да тичаш, ако си с втория вариянт
    но ако вярваш само и единствено на показанията на кантара, тогава може и да не ме послушаш
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от firstdiesel Виж мнението
    но ако вярваш само и единствено на показанията на кантара, тогава може и да не ме послушаш
    Не!Не гледам килограмите, а как изглеждам.И, не, не гладувам и знам, че това не е начин за отслабване.

Град
    село Горно надолнище
    пп: тия работи ги прочети/научи и ако има нещо питай ... изобщо не е трудна материята!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Град
    село Горно надолнище
    мазнини не се горят с глад, а с правилно хранене и лек дефицит на калории ... а не с калорийни шокове, които ти скъсяват живота
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си