.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Question Дали имам шанс :(

Харесвам едно момиче как да я впечетля ?
    Последно редактирано от whoiammm : 02-10-2013 на 10:21

Голям фен Аватара на N1ksun
    С пари ..
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Ехх, взеха ми отговора от устата.
    Дай повече инфо, в един клас ли сте, заедни ли пътувате ала-бала.
    Schhh! Hear the silence...

Просто познати и отвреме на време излизаме на кафе защото едни мои много добри авери я познават по добре от мен се пак са от една смяна а аз съм от другата и е кофти )

Супер фен Аватара на shmatarok
    покани я да излезете само двамата.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Като се държиш и бъдеш себе си.

Просто излезте и бъди себе си, не е сложно, никак даже

Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
    С пари ..
    хахахахаххахаха не всичко става с пари

Аха ясно ами попринцип си говорим обичайните неща но не се познаваме много добре и това че е скъсала с приятеля си преди няколко дена е малко кофти за нея и не мисля че веднага е готова за нова връзка. Та както казах ние почти не се познаваме и единия ми приятел които главно от него се запознах с нея сега е на почивка и трудно ще излезем на кафе.. А аз доста почвам да я харесвам ;ss Дайте някое съветче какво да правя да не прибързвам ли от сега или ? Не знам айде мерси предварително )

Супер фен Аватара на shmatarok
    е, що не ѝ пишеш да се опознаете поне, като те е срам да излезете двамата?

Цитирай Първоначално написано от whoiammm Виж мнението
    Аха ясно ами попринцип си говорим обичайните неща но не се познаваме много добре и това че е скъсала с приятеля си преди няколко дена е малко кофти за нея и не мисля че веднага е готова за нова връзка. Та както казах ние почти не се познаваме и единия ми приятел които главно от него се запознах с нея сега е на почивка и трудно ще излезем на кафе.. А аз доста почвам да я харесвам ;ss Дайте някое съветче какво да правя да не прибързвам ли от сега или ? Не знам айде мерси предварително )
    недей да бързаш , всичко ще се нареди с времето на мацката сигурно ще и е много зле в началото бъди и опора покани е на кафенце , кино ... опознайте си не бързай живота е пред тебе и ако е писано да бъдете заедно ще бъдете :* Късмет и да разказваш какво е станало

Цитирай Първоначално написано от Neli_ Виж мнението
    недей да бързаш , всичко ще се нареди с времето на мацката сигурно ще и е много зле в началото бъди и опора покани е на кафенце , кино ... опознайте си не бързай живота е пред тебе и ако е писано да бъдете заедно ще бъдете :* Късмет и да разказваш какво е станало
    Мерси много за съвета ) Ще пробвам пък каквото стане.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    По-добре излезте някъде, вместо да се опознавате по скайп, фб и т.н. Така няма да преодолееш срама и спека.
    Schhh! Hear the silence...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Не, брат...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си