- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам проблем...
Преди около месец с приятеля ми правихме секс и презерватива ни се скъса още в самото начало, изхвърлихме го и продължихме с нов. След 2 дни докато си свалях бельото намерих малко късче презерватив (явно останало вътре, когато презерватова се скъса). Цикълът ми си е редовен (няма опасност от бременност). Сега сякаш имам болки в яйчниците или от притеснение си го внушавам. Много съм притеснена, но най-накрая се престраших и след 5 дни имам час за лекар. Та въпросът ми е ако е останало някакво парченце от презерватива вътре в мен каква е опасността? Какво може да се случи?
(Моля, ако може някой компетентен да си изкаже мнението, защото докато дойде време за лекаря ще полудея от притеснение. )
На почти 18 съм и съм доста запозната с последиците от секса, но такова нещо не ми се бе случвало. (Моля, без упреци.)
Искрено благодаря!
Не знам точно за опасности, но ако се съмняваш, че може да има други парченца защо не си направиш промивка?
Какво представлява тази промивка, и какво е действието й?
С дамски душ, просто за да се прочисти и ако има още някое парченце да излезе.
Може и само със топла преварена вода, не е задължително да слагш билки или други медикаменти, дори е препоръчително да не слагаш неща, от които нямаш нужда.
Извинявай, ама тоя презерватив разпадна ли се, какво му стана, че чак в теб останало парченце?!?!?! Малко невъзможно ми се вижда.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да, сигурна съм че е презерватив! Беше скъсан отгоре и не усетихме кога точно се е скъсал. В рамките на 1-2 минути е напълно възможно да си остане вътре.
Еми доктора ще ти каже дали ти има нещо. Ние няма как да гадаем.
Евала на приятеля ти! Направо е взривил капута!! А иначе - подробности лекаря ще ти каже. Единствената опасност според мен е от инфекция, защото това все пак е чуждо тяло, ама чак до яйчниците да го е изстрелял - не вярвам...