.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Свети Валентин ..

Тъй като не знаех къде точно да публикувам тази темичка, реших да е тук, защото малко или много е свързано с празника на влюбените.. Та, купих подарък на приятеля си, обаче искам да го затрудня при отварянето му.. а от типа "кутия в кутия" съм го правила вече... Дайте някакви идеи моля вии

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Затвори го в някаква кутийка с катинарче, скрий ключа и го накарай да го намери?

Не съм се замисляла над това, може и да пробвам, благодаря ти )

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Моля.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Затвори го в някаква кутийка с катинарче, скрий ключа и го накарай да го намери?
    Това беше и моята първа мисъл.
    Втората ми е да му залепиш хубаво капака на кутията със секундно лепило.
    Третата - да обвиеш цялата кутия с цветно тиксо, като това е един вид украсата, заместваща подаръчната хартия.

Да де, ама ако залепя капака на кутията всичко ще отиде на кино, защото кутията е под формата на сърчице и има някви глупости върху нея, така че това отпада, освен ако не я сложа в друга кутия..Благодаря ти иначе

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ами то така или иначе идеята и с катинара също включва друга външна кутия, която би намерила по-трудно и би била по-скъпа.
    Аз бих взела някоя кутия от обувки и нея да облепя с цветно тиксо и панделка или да ѝ залепя капака, не самата кутиика и да я облепя с опаковачна хартия.
    Ако ти е по-малка кутията с подаръка може да ползвае за "залъгваща" кутия от сухи пасти, ако е по-голяма някое кашонче.

Да де, но там е работата, че това вече съм го правила ;д и си мисля, че ще е прекалено изтъркано ако го направя пак..

Banned Мега фен
    много опаковки тогава .. много панделки ?

Това също е добра идея.. ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си