Здравейте, аз съм на 20 и искам да споделя проблема си, защото отчаяно се нуждая от съвет.
Всичко започна преди година и половина когато намерих приятел и се събрахме.Всичко вървеше добре,с нашите се разбираше,ние се разбирахме, с една дума,всичко беше ок.Към края на май 2012 почнахме да се караме за всяко нещо,той беше задлъжнял на няколко човека с пари и нашите разбраха и се разделихме. В края на лятото аз го потърсих да се съберем отново, но нашите бяха абсолютно против.И въпреки това се събрахме.Така лека полека аз започнах все по- често да оставам да спя в тях и накрая заживяхме заедно.Но се повтори същото нещо от лятото, той пак задлъжня на определени хора, с повече пари този път. Заплашваха го,а покрай него и мен.Нашите пак разбраха и ме прибраха вкъщи. В момента са по- категорични от всякога, че няма да ме допуснат отново до него, против това са. А аз искам да съм с него,да се опитаме да вървим нагоре и да създаваме бъдеще. Единственото което ме спира е да не съм отишла все още при него е майка ми, защото тя го понася много тежко,много изстрада и ме е страх да не се поболее от мъка. Но искам да не се разделяме с него,и да не се мъчат нашите.Знам, че искам невъзможното.Но помогнете,посъветвайте ме, как да постъпя.