- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Коте!
Искм да кажа също, че някои неща, щом си ги навия на пръста, значи ТРЯБВА да станат. Не от инат. Не на пук. Не прищявка. Просто го искам и знам, че няма да ми омръзне след Х месеца. Сигурна съм. А за малко неща съм сигурна и категорична.
/Това вече го казах на майка ми, не ми казвайте 'а защо не й кажеш всичко това на нея?!' ^^/
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ама и аз обмислях варианта да го взема в нас, без да знае, ама съседите живеят срещу нас.. колко му е да го хване за опашката и да го върне..
4XCOKИ
<33333333333
![]()
![]()
4XCOKИ
Котките смърдят.
Аз в това отношение не съм имала проблеми с родителите си.Като бях малка, след училище висях в един ЗОО магазин в близост и се прибирах ту с нови рибки, ту с нова костенурка, ту с нов хамстер или морско свинче. Гледах си ги всичките и въобще не занимавах нашите с т'ва. А кученцето ми беше подарък от самите тях за Коледа.
Взимай го,пък не вярвам да го изхвърли, с времето ще свикне и ще го заобича. Стига да не е от тия хора, които мразят животните и са твърде против тяхното отглеждане в домашна среда. На такива хора к'вото и да ми говориш , колкото и да им се молиш - просто няма да я бъде. На моя приятелка, майка и изхвърли поне 3 котака, които тя си взе, през терасата.
винаги съм намирала начин да убедя някой за нещо..... ти си познаваш родителите - аз от къде да знам на тях какво им действа ? моите са така - мрънкам,мрънкам,мрънкам ама в рамките на поне един месец и хоп готово ... естествено не става въпрос за ''искам 2 плазми,3 лаптопа и някой друг чифт обувки от 300 кинта'' абе смисъл не за такива разлигавени неща,а както ти искаш - коте... пробвай с мрънкане... друг вариант е - взимаш котето,накупуваш му неща (котешка тоалетна,храна и т.н.) и се появяваш с ''искаш не искаш аз го искам - имаме коте,мерси че разреши'' мила усмивка,носиш си го в стаята и дума не обелваш после![]()
Аз никога не съм искала големи и скъпи неща... дори за малки такива не се сещам, освен необходимото.. Но това не е голяма гордост така или иначе.
Иначе мама не е чак такава животномразка, че да го хвърли през терасата, дори преди е имала кученце, но пък не е гледано в къща/апартамент, а в двор.. Дори тя самата си го била взела от улицата.. но както и да е..
Наистина може да намеря от някъде неща, които ще са необходими за едно коте, а като се родят (което трябва да е скоро), ще говоря със съседчето.. :3
Много, много искам животинче. Преди като имах и винаги ми беше по-....положително и успокояващо..
4XCOKИ
мдаа зле са нещата
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Щруд ако ти кажа какво ти трябва да за една котка ще те откажа много бързо
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
4XCOKИ
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Котките смърдят? Бавноразвиваща ли си? Имаме две вкъщи и не мирише на котка, защото са научени да излизат навън за естествените си нужди.
ShtrudeL тя защо точно е против? Супер якото е имаш коте![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more