.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Коте!

Мега фен
    Град
    <3

Коте!

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Такааа!
    Котето на съседите ще има котета. Персийка е. Но това е без значка.
    Въпроса е там, че мама не иска да си имаме животно вкъщи. НО! Също така не знае и че ще си имаме, защото много искам. Другия въпрос е: Как да я убедя?! ^^ Номера с 'Ще го обичам и ще се грижа за него.' НЕ минава. Както и 'ще стои само в мойта стая и все едно го няма вкъщи'..
    Трябва ми някакво много ефикасно решение, защото наистина имам нужда от животинче. :3

е?
    Искм да кажа също, че някои неща, щом си ги навия на пръста, значи ТРЯБВА да станат. Не от инат. Не на пук. Не прищявка. Просто го искам и знам, че няма да ми омръзне след Х месеца. Сигурна съм. А за малко неща съм сигурна и категорична.
    /Това вече го казах на майка ми, не ми казвайте 'а защо не й кажеш всичко това на нея?!' ^^/
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на ilovedeath
    Аз за чинчилата въобще не съм питала майка ми.

Мега фен
    Град
    <3
    Ама и аз обмислях варианта да го взема в нас, без да знае, ама съседите живеят срещу нас.. колко му е да го хване за опашката и да го върне..
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    <33333333333

4XCOKИ

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Котките смърдят.

Аз в това отношение не съм имала проблеми с родителите си.Като бях малка, след училище висях в един ЗОО магазин в близост и се прибирах ту с нови рибки, ту с нова костенурка, ту с нов хамстер или морско свинче. Гледах си ги всичките и въобще не занимавах нашите с т'ва. А кученцето ми беше подарък от самите тях за Коледа.
    Взимай го,пък не вярвам да го изхвърли, с времето ще свикне и ще го заобича. Стига да не е от тия хора, които мразят животните и са твърде против тяхното отглеждане в домашна среда. На такива хора к'вото и да ми говориш , колкото и да им се молиш - просто няма да я бъде. На моя приятелка, майка и изхвърли поне 3 котака, които тя си взе, през терасата.

Banned Мега фен
    винаги съм намирала начин да убедя някой за нещо..... ти си познаваш родителите - аз от къде да знам на тях какво им действа ? моите са така - мрънкам,мрънкам,мрънкам ама в рамките на поне един месец и хоп готово ... естествено не става въпрос за ''искам 2 плазми,3 лаптопа и някой друг чифт обувки от 300 кинта'' абе смисъл не за такива разлигавени неща,а както ти искаш - коте... пробвай с мрънкане... друг вариант е - взимаш котето,накупуваш му неща (котешка тоалетна,храна и т.н.) и се появяваш с ''искаш не искаш аз го искам - имаме коте,мерси че разреши'' мила усмивка,носиш си го в стаята и дума не обелваш после

Мега фен
    Град
    <3
    Аз никога не съм искала големи и скъпи неща... дори за малки такива не се сещам, освен необходимото.. Но това не е голяма гордост така или иначе.
    Иначе мама не е чак такава животномразка, че да го хвърли през терасата, дори преди е имала кученце, но пък не е гледано в къща/апартамент, а в двор.. Дори тя самата си го била взела от улицата.. но както и да е..
    Наистина може да намеря от някъде неща, които ще са необходими за едно коте, а като се родят (което трябва да е скоро), ще говоря със съседчето.. :3
    Много, много искам животинче. Преди като имах и винаги ми беше по-....положително и успокояващо..
    4XCOKИ

Мега фен
    мдаа зле са нещата
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Banned Мега фен
    Аз никога не съм искала големи и скъпи неща... дори за малки такива не се сещам, освен необходимото.. Но това не е голяма гордост така или иначе.
    Иначе мама не е чак такава животномразка, че да го хвърли през терасата, дори преди е имала кученце, но пък не е гледано в къща/апартамент, а в двор.. Дори тя самата си го била взела от улицата.. но както и да е..
    Наистина може да намеря от някъде неща, които ще са необходими за едно коте, а като се родят (което трябва да е скоро), ще говоря със съседчето.. :3
    Много, много искам животинче. Преди като имах и винаги ми беше по-....положително и успокояващо..
    тогава го взимаш и после и казваш.. обаче купуваш и доста неща за котето,за да види,че го искаш,а и вече ще си му купила неща... и естествено правиш най-милия поглед

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Тоя поглед ще ти спечели котарака

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Щруд ако ти кажа какво ти трябва да за една котка ще те откажа много бързо
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Щруд ако ти кажа какво ти трябва да за една котка ще те откажа много бързо
    Мислиш ли?
    Вече съм имала котка. (за месец.. и я махнахме заради мама)
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Мислиш ли?
    Вече съм имала котка. (за месец.. и я махнахме заради мама)
    да почвам ли с въпросите?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Котките смърдят? Бавноразвиваща ли си? Имаме две вкъщи и не мирише на котка, защото са научени да излизат навън за естествените си нужди.

ShtrudeL тя защо точно е против? Супер якото е имаш коте
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми