- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 14 Февруари :)
По слушай денят на влюбените искам да се допитам до вас какви подаръци ще подарите на половинките си , защото аз нямам никаква идея , а празника наближава с бърза скорост![]()
![]()
![]()
Аз лично съм избрала едно голямо плюшено сърчице, което пее.. И една кутийка във формата на сърце и вътре съм сложила над 80 листчета с причини поради които го обичам..![]()
ами честно казано,не че тва ще ти помогне много,аз се надявам моят да не зяговори за тва,защото май няма да се видим на тоя ден. И аз нямам абсл никаква идея и за тва толкова подло се надявам.Иначе винаги можеш да му приготвиш нещо сладичко и вкусно и домашно и романтично и така нататък епитети
![]()
И аз не мога.. даже тази вечер за малко да му го покажа хубаво че съм го опаковала![]()
Бутилка ВОДКА !
Дано да е свободен да идем на диско, че ми се вилнее, та две не видя.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ние с моя приятел решихме тази година без подаръци, защото 2 дни преди това имаме годишнина, но миналата година му купих часовник и го занесох отзад да го гравират. Мисля че е добър подарък, стига да харесва такива неща.
Абсолютният копнеж на едно човешко тяло към точно определено друго и безразличието му към заместителите е една от най-големите загадки на живота . . .
Романтична вечеря.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз ще съм подаръка само,че с панделка.
Голямо внимание се обръща на един обикновен ден, докато всеки ден МОЖЕМ и ТРЯБВА да показваме любовта си. А не на точно определен ден.
Иначе вероятно някакъв пръстен.