- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали е дошло времето да се запозная с родителите й ?
Здравейте, искам да попитам дали е време да се запозная с родителите на гаджето си, ходим вече 5ти месец сега на 24ти ще стане 6ти, аз съм момче на 17 години, тя е на 13 искам да ви попитам дали да се запозная с техните, дали е дошло времето аз искам да се запозная с тях въпросът е дали няма да си помислят нещо за мен ?
Не ти ли малко мъничка?
Ако тя реши ще ви запознае. Недей да се натискаш между шамарите.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Колега бъдещ камионджияСпоред мен - недей. Пък и голям смисъл няма, щом се обичате - обичайте си се. Няма нужда от това.
Защо се смееш не виждам нищо смешно постоянно се занимавам с камиони и имам мерак така че не се смей на празно!
Не , недей ! Това да ти е последното нещо в акъла - да се запознаваш с техните !Не знаеш , колко ревниви стават татенцата , като дъщеричката им си хване приятелче , особено когато тя е на 13 а ти на 17 !
![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Човек, не можа ли да си намериш някоя на твоите години?
И по-добре недей да настояваш, като си дойде времето - тогава. И без това може да не ти е приятно изживяване.
Schhh! Hear the silence...
По-добре не насилвайте нещата. Ако се засечете случайно - добре, ама официални срещи... - не мерси.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Родителите няма да ти се зарадват. По-добре стой мирно, не се бутай, както казаха, между шамарите.
И спря да се върти за миг земята..
Тя, когато реши, че е време - ще го направи.
Родителите й надали ще са нормално настроени за 13-годишното си дете, което ходи с 17-годишно момче.
Мисля, че добре е преценила да те държи настрана засега. Все пак е на 13 и техните, ако ще и ангел да си, няма да те погледнат с добро око. Не бързай, има време.
п.п.: На същата дата сте тръгнали като мен и моя приятел.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
ОчевАдният трол си е очевАден.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
С на моя родителите се запознах още в началото... Нямаше един месец от както сме заедно. Ама наистина.. не ти ли е малко мъничка? Какво ще я правиш? Ще я водиш на сладкарница? O.O
В ШИБАНИЯ ми хладилник идва,защото аз си я купувам,капиш ? и да правилно си го написал,ама пунктуацията ти е КУЦА!Знаеш ли какво е пунктуация ? Карай си камиона и не ме занимавай с глупости,защото ти може да караш,ама аз ти плащам заплатата,за да може да си караш шибания камион!
Минчорна .. коплексите за малката ти пишка не се избиват във форумите като се правиш на много голям и висш. Ако покажеш малко уважение, мисля че имаш по-голям шанс. Аййй
Wow! Сам ли стигна до този извод ? Не избивам комплекси,защото нямам такива,а за малката пишка,ок,нека е малка...Нали ти в устатаНито съм голям,нито съм висш,казвам как седят нещата,а ти се засегна защотооо...имаш мечта да си шофьорче ли ?
+ това не аз започнах да обиждам,така че си личи кой избива комплекси,като не знаят какво да кажат и веднага почват да ебат и да си показват виртуалните израстъци
Последно редактирано от minchorna : 02-13-2013 на 07:03