.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Talking

Цитирай Първоначално написано от Kriskoo_95 Виж мнението
    Прав си колега, нали знаеш убий тъпака с мълчание, това е моят начин на живот, докато ръцете ми не миришат на бензин няма заспиване, но обесни на ТЪПАЦИ тръгнал да ме учи как да пиша ПРОСТАК....... :@
    А да те питам minchrom това правилно ли го написах

Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Големи виртуални ебачи,по-леко че ще получа виртуален оргазъм Не съм казал,че е по-долу от мен,а това,че след време да не седи по гарите в шибаното 10 годишно такси и да чака някой да се обърка да се качи.
    ама е хубаво да има таксита, а. Както и да е от къде мислиш, че идва всичката тази храна която "ЛОПТИШ" всяка вечер??? Кой си мислиш, че я кара да не би сама да си идва в ШИБАНИЯ ти хладилник????????? аа какво ще кажеш по въпроса както каза колегата TrolFaace

Супер фен Аватара на minchorna
    В ШИБАНИЯ ми хладилник идва,защото аз си я купувам,капиш ? и да правилно си го написал,ама пунктуацията ти е КУЦА!Знаеш ли какво е пунктуация ? Карай си камиона и не ме занимавай с глупости,защото ти може да караш,ама аз ти плащам заплатата,за да може да си караш шибания камион!

Минчорна .. коплексите за малката ти пишка не се избиват във форумите като се правиш на много голям и висш. Ако покажеш малко уважение, мисля че имаш по-голям шанс. Аййй

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от gimmesomemo Виж мнението
    Минчорна .. коплексите за малката ти пишка не се избиват във форумите като се правиш на много голям и висш. Ако покажеш малко уважение, мисля че имаш по-голям шанс. Аййй
    Wow! Сам ли стигна до този извод ? Не избивам комплекси,защото нямам такива,а за малката пишка,ок,нека е малка...Нали ти в устата Нито съм голям,нито съм висш,казвам как седят нещата,а ти се засегна защотооо...имаш мечта да си шофьорче ли ?
    + това не аз започнах да обиждам,така че си личи кой избива комплекси,като не знаят какво да кажат и веднага почват да ебат и да си показват виртуалните израстъци
    Последно редактирано от minchorna : 02-13-2013 на 07:03

Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Wow! Сам ли стигна до този извод ? Не избивам комплекси,защото нямам такива,а за малката пишка,ок,нека е малка...Нали ти в устата Нито съм голям,нито съм висш,казвам как седят нещата,а ти се засегна защотооо...имаш мечта да си шофьорче ли ?
    + това не аз започнах да обиждам,така че си личи кой избива комплекси,като не знаят какво да кажат и веднага почват да ебат и да си показват виртуалните израстъци
    Брях маааму

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си