- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Хранителен режим за начинаещ
За умствения ми потенциал се не бой.стара ти е информацията .. г-н женско списание!
но неприемането на достатъчно холестерол обеснява спада в умствения ти потенциял
простено ти е!
Информацията ми е от университетски преподавател, а изследванията са от 2011 и 2012 година.
Ако спрете да четете глупостите в ббтийм и да се тъпчете като свине ще направите добре. Колко като вас гледам по фитнесите, неосъзнаващи, че протеина се превръща в глокоген, когато е в излишък, и на практика само стават по и по-мазни.
Бе как да е. Вие ще се тъпчете с хапове на по 40 години, не аз. Живи и здрави![]()
питай университетския ти преподавател от кога му е инфото ... то докторите викат на хората с висок холестерол да не ядат нищо от животните .. НО СЕ ОКАЗА, ЧЕ ТОВА Е АБСОЛЮТНО ГРЕШНО, даже влошава нещата
защо смяташ че през последните 100 години се завиши значително % с сърдечно-съдови заболявания, просто хората промениха културата си на хранене, ядат прекалено много зърно и други захари, вместо да набавят енергия предимно от мазнини ... ти да си видял ескимос с байпас ?
Човек е това, което яде!
Така, че яж повечко въглехидрати само ако имаш намерение да качваш маса!
Баща ми е с инфаркт, дядо с 2!
Дядо яде мощно месо, млеко и на 80г (33набор) и е пушка, бачка и пуши по 2 кутии цигари на ден...
Баща ми от, друга страна, слуша докторите като тебе и е по-зле от дядо а 23 години по-млад .. сега след като го накарах да буха яко свинско и телешко и яйца стъпи на крака! а и гледам, че и с майка се разбират повечко
Докторите са умно хора, но използват цялата информация наготово, без те сами да са сигурно в това, което говорят ... плюс това, думата им е тежка и важи навсякъде и така се втълпяват на хората грешни твърдения!
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
i BB-team ми е дал хранителната таблица ... обръщал съм доста книжки, повечето от които са за спортна медицина
sorry ако не що си се засегна, че намекнах че си тъп! ама такъв ми е хумора ..
между това твърдение е вярно за мазнините и мозъка! доказано е .... затва веге хората стават тъпи с поколенията!
а ако стана стигна 40 години ... гаранция ще съм по-добре от теб! е освен ако не ме блъсне влак или тир некъв ...
Последно редактирано от firstdiesel : 02-11-2013 на 15:21
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Брат, съжалявам за ваште ;/ Странно ми се вижда това, което пишеш, та няма да коментирам просто. Възможно е да си прав.
firstdiesel само така братленце, яко месо си трябва и за автора какви са тези ябълки за закуска човек, аз ако ям за закуска ябълка ще издивея още повече от глад, слушай firstdiesel няма да сбъркаш и блъскай си яйца-цели, жълтъците съдържат много витамини и не слушай каквото ти казват, някой който слушат тъпите доктори за холестерола, толкова им разбира главата, те днешно време прости та прости доктори, е стига да не се прекалява де по 2-3 на ден нищо няма да ти стане, аз си ги блъскам по 3-4 и се чувствам чудесно.
А допълнително да взимам протеин ? И не разбрах колко пъти в седмицата да е кардиото ??
@crips - добре, но ако искам да отслабна първо и тогава да качвам пак ли трябва с месо ?
холестерола от яйцата не е проблем за здравето, но при рязко увеличаване на количества се среща акне ... от личен опит, но това може да се счита и за нещо хубаво, това акне се причинява от резкия скок на тестостерона!
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
А бе на този етап освен храна друго не ти трябва. Просто трябва да е здрава и в добри количества.
Като си гледал сайта погледна ли това http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi ?
Има доста полезни неща в сайта, аз лично го следя редовно м/д.