.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Мега фен
    стара ти е информацията .. г-н женско списание!

но неприемането на достатъчно холестерол обеснява спада в умствения ти потенциял
    простено ти е!
    За умствения ми потенциал се не бой.
    Информацията ми е от университетски преподавател, а изследванията са от 2011 и 2012 година.
    Ако спрете да четете глупостите в ббтийм и да се тъпчете като свине ще направите добре. Колко като вас гледам по фитнесите, неосъзнаващи, че протеина се превръща в глокоген, когато е в излишък, и на практика само стават по и по-мазни.
    Бе как да е. Вие ще се тъпчете с хапове на по 40 години, не аз. Живи и здрави

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    питай университетския ти преподавател от кога му е инфото ... то докторите викат на хората с висок холестерол да не ядат нищо от животните .. НО СЕ ОКАЗА, ЧЕ ТОВА Е АБСОЛЮТНО ГРЕШНО, даже влошава нещата

защо смяташ че през последните 100 години се завиши значително % с сърдечно-съдови заболявания, просто хората промениха културата си на хранене, ядат прекалено много зърно и други захари, вместо да набавят енергия предимно от мазнини ... ти да си видял ескимос с байпас ?
    Човек е това, което яде!

Така, че яж повечко въглехидрати само ако имаш намерение да качваш маса!

Баща ми е с инфаркт, дядо с 2!
    Дядо яде мощно месо, млеко и на 80г (33набор) и е пушка, бачка и пуши по 2 кутии цигари на ден...
    Баща ми от, друга страна, слуша докторите като тебе и е по-зле от дядо а 23 години по-млад .. сега след като го накарах да буха яко свинско и телешко и яйца стъпи на крака! а и гледам, че и с майка се разбират повечко

Докторите са умно хора, но използват цялата информация наготово, без те сами да са сигурно в това, което говорят ... плюс това, думата им е тежка и важи навсякъде и така се втълпяват на хората грешни твърдения!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Град
    село Горно надолнище
    i BB-team ми е дал хранителната таблица ... обръщал съм доста книжки, повечето от които са за спортна медицина

sorry ако не що си се засегна, че намекнах че си тъп! ама такъв ми е хумора ..
    между това твърдение е вярно за мазнините и мозъка! доказано е .... затва веге хората стават тъпи с поколенията!

а ако стана стигна 40 години ... гаранция ще съм по-добре от теб! е освен ако не ме блъсне влак или тир некъв ...
    Последно редактирано от firstdiesel : 02-11-2013 на 15:21
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Мега фен
    Брат, съжалявам за ваште ;/ Странно ми се вижда това, което пишеш, та няма да коментирам просто. Възможно е да си прав.

firstdiesel само така братленце, яко месо си трябва и за автора какви са тези ябълки за закуска човек , аз ако ям за закуска ябълка ще издивея още повече от глад, слушай firstdiesel няма да сбъркаш и блъскай си яйца-цели, жълтъците съдържат много витамини и не слушай каквото ти казват, някой който слушат тъпите доктори за холестерола, толкова им разбира главата, те днешно време прости та прости доктори, е стига да не се прекалява де по 2-3 на ден нищо няма да ти стане, аз си ги блъскам по 3-4 и се чувствам чудесно.

aranix
    Guest
    А допълнително да взимам протеин ? И не разбрах колко пъти в седмицата да е кардиото ??

@crips - добре, но ако искам да отслабна първо и тогава да качвам пак ли трябва с месо ?

Град
    село Горно надолнище
    холестерола от яйцата не е проблем за здравето, но при рязко увеличаване на количества се среща акне ... от личен опит, но това може да се счита и за нещо хубаво, това акне се причинява от резкия скок на тестостерона!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от aranix Виж мнението
    А допълнително да взимам протеин ? И не разбрах колко пъти в седмицата да е кардиото ??

@crips - добре, но ако искам да отслабна първо и тогава да качвам пак ли трябва с месо ?
    месото е задължително! ако щеш сваляй, ако щеш качвай, даже ако сваляш с екстремни темпове, трябва да УВЕЛИЧИШ месото!
    допълнителния (добавка) протеин е бързоусвоим, за това се препоръчва ... анаболния времеви прозорец се запълва много по качествено!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Мега фен
    А бе на този етап освен храна друго не ти трябва. Просто трябва да е здрава и в добри количества.

Цитирай Първоначално написано от aranix Виж мнението
    Пак месо да, препоръчително е пилешко, но не е фатално и ако е друго.

Като си гледал сайта погледна ли това http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi ?
    Има доста полезни неща в сайта, аз лично го следя редовно м/д.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си