пробвай сутрин нещо по-питателно да хапваш. Ябълката е супер, но и още нещо с нея няма да е лошо. И аз сутрин никакъв апетит нямам, ама постепено се свиква. Това дето ти го постнах не е особено сложно - идеята, както казах, е да си прецениш г/д колко близо си до 'целта'.
Мускулна маса ако искаш да правиш ще се наложи повечко протеини да приемаш. Аз примерно много не се радвам на месо, но пък за сметка на това никакъв проблем нямам с млякото, та като тренирах си обръщах по 2-3 кисели млека на ден. Това са 40-50 грама протеин. Като хапнеш и нещо месно и си на шест. Соя, фъстъци и прочие ядки също вършат работа. Извара, сирене, яйца. Рибата е особено добър избор ... ако ти понася, де.
Плюс това никак няма да е зле да започнеш да хапваш пълнозърнест хляб. Кажи на вашите такъв да купуват - разлика в цената почти няма. И пак те връщам на млякото - има и доволно количество въглехидрати. В плодовете също. Ако добавиш към ябълката сутрин един банан няма да сбъркаш. Аз пиех протеинови шейкове тогава и си слагах мед - пак върши работа ;д
Прегледай най-добре в ббтеам за някоя нисковъглехидратна диета.
И впрочем пак те връщам на соята - ако не ти е проблем да отделяш малко време да си готвиш, буквално е най-добрия избор за източник на протеин - евтина е и е полезна. Нещо от типа на лев за половин килограм беше последно.