.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от GLaDOS Виж мнението
    Грубо...а ако се отнасяше за теб?
    Ирония може би?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на naksdy
    Ебаси, това че човека не може да завтори, не значи че веднага трябва да му биете шута...Я си представете че авторката наистина го обича, именно за това е с него 3 години. Дай сега защото не е добър в леглото и да го късаме. Супер несериозно ми се струва. Ок, ще си хване перфектният любовник и после кво? Кел файда (както се вика) ако не го обича. Сексът е до време все пак. А относно това че е незадоволена - пича ръце и език няма ли? Вземете си играчки ако трябва, спрей за задържане и т.н, един онлайн сексшоп даже може да даде решение...
    Женско съм! Пикая клекнала...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от naksdy Виж мнението
    Ебаси, това че човека не може да завтори, не значи че веднага трябва да му биете шута...Я си представете че авторката наистина го обича, именно за това е с него 3 години. Дай сега защото не е добър в леглото и да го късаме. Супер несериозно ми се струва. Ок, ще си хване перфектният любовник и после кво? Кел файда (както се вика) ако не го обича. Сексът е до време все пак. А относно това че е незадоволена - пича ръце и език няма ли? Вземете си играчки ако трябва, спрей за задържане и т.н, един онлайн сексшоп даже може да даде решение...
    +

anonymous708973
    Guest
    До време е, ама това време е от 50 нагоре поне. Ако сега използва спрей за задържане и има нужда от играчки, че да повтори, ако след 10 години още са заедно, нали си наясно, че тогава вече няма да издържи?
    И винаги трябва да е или-или, нали? Или хубава връзка и кофти секс (което е невъзможно, ама айде), или кофти връзка с хубав секс. Няма шанс да си намери някого, който да я оправя като хората и поради това да го обича още повече, така ли?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Няма шанс да си намери някого, който да я оправя като хората и поради това да го обича още повече, така ли?
    Що? Аз за да съм влюбена, сексът трябва да ми харесва. Може би съм нещо чалната. :Д
    Иначе хората и над 50 правят секс, колкото и странно да ти звучи. Ако могат, к'во пречи.
    п.с. като ти прочетох пак мнението, май сме на едно мнение
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    п.с. като ти прочетох пак мнението, май сме на едно мнение
    Да

До време е, ама това време е от 50 нагоре поне. Ако сега използва спрей за задържане и има нужда от играчки, че да повтори, ако след 10 години още са заедно, нали си наясно, че тогава вече няма да издържи?
    И винаги трябва да е или-или, нали? Или хубава връзка и кофти секс (което е невъзможно, ама айде), или кофти връзка с хубав секс. Няма шанс да си намери някого, който да я оправя като хората и поради това да го обича още повече, така ли?
    Пантерке, от мнението ти горе останах с впечатление, че си повече фенка на "връзка" от сорта на приятели с привилегии или секс за една вечер и т.н., отколкото на нещо по-дългогодишно. В смисъл такъв че ако ти се наложи да избираш хубава връзка и кофти секс, или кофти връзка с хубав секс, би предпочела второто, пък майната му дали "господин върховен ебач" те прави на парцал психически, важното е да си начесана (съжалявам ако звучи грубо). Не казвам че първия вариант е перфектен, но от двата определено ми се струва по-малкото зло.

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Пантерке, от мнението ти горе останах с впечатление, че си повече фенка на "връзка" от сорта на приятели с привилегии или секс за една вечер и т.н., отколкото на нещо по-дългогодишно. В смисъл такъв че ако ти се наложи да избираш хубава връзка и кофти секс, или кофти връзка с хубав секс, би предпочела второто, пък майната му дали "господин върховен ебач" те прави на парцал психически, важното е да си начесана (съжалявам ако звучи грубо). Не казвам че първия вариант е перфектен, но от двата определено ми се струва по-малкото зло.
    Бе нз за нея ама определено е готино да си начесана както трябва иначе ме халосва нервата.А по темата да кажа, че съм попадала на момчета, на които не им спада след изпразване и са готови веднага за втори тур.Рядкост са обаче.А авторката да изчака малко и след това да се постарае с устата като иска пак.

Пантерката имаше предвид, че едното не изключва другото непременно.
    А пък за мен са задължителни и двете, не може само с едното, което и да било то. Мисля, че и за нея е така.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Приятели с привилегии не съм имала. Категорично предпочитам сериозни отношения.
    Но не бих избрала нито един от двата варианта в дългосрочен план. Не виждам и ситуация, в която да ми се НАЛОЖИ да избирам. В краткосрочен взимам хубавия секс и превръщам човека в просто приятел, който се чука готино, докато чакам на хоризонта да се появи някой, който хем си струва вниманието и отдаването, хем прави хубав секс.
    Няма как някой, който ме прави на парцал психически, да прави хубав секс.. с мен. Просто не допускам такива хора край себе си, не съм мазохистка в това отношение.

Приятели с привилегии не съм имала........ В краткосрочен взимам хубавия секс и превръщам човека в просто приятел, който се чука готино....
    Това горе не е ли едно и също?

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Абе не ви ли казах да не ходите с 40 годишни? (само аз ли исках да кажа, тази реплика? )

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^50 процента от мъжете имат преждевременна еякулация.
    Мед статистика, какво да се прави.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на minchorna
    Добре,че съм от 50те процента

Мега фен Аватара на draid
    Че ти ако седиш там като умряла и му даваш да прави каквото иска без да вложиш малко чувство, няма да му стане. Вземи се постарай малко повече, ама първо му дай 15-тина минутки почивка.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Че ти ако седиш там като умряла и му даваш да прави каквото иска без да вложиш малко чувство, няма да му стане. Вземи се постарай малко повече, ама първо му дай 15-тина минутки почивка.
    нда.
    Всеки си има нужда от малко презареждане. През тва време , хапвате примерно,цигарки,нещо...Не очаквай да е като картечница, след всеки изстрел да има пак и пак, и пак... нИ стаа.
    maDamn

Пробвай с "Лазаре стани"..чувал съм,че дига и мъртъвци

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Пробвай с "Лазаре стани"..чувал съм,че дига и мъртъвци
    Като го прочетох чак и моя се надърви ве меан, действало.

Цитирай Първоначално написано от GeGaSa Виж мнението
    Като го прочетох чак и моя се надърви ве меан, действало.
    Пробвай със " стани стани юнак балкански" .Има ли ефект ?

Голям фен
    Така също действа хахаха

Рипне Калинке ? Това май ще действа при жените

Голям фен
    И м/у, момчета, когато правите секс с половинките си трябва да знаете следното, тъй като по опитен ще ви кажа. Доста съм се натъквал на тема, "много му и голям" ако приятелката ви е тясна, по време на половият акт кажете думичките сезам отвори се и, проблемът с големият член и тясната вагина са решени.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Намери от някъде пунги иии:

Момичето казва, че пробват пак след 20-30 мин., така че го изчаква достатъчно.
    И се старае с уста, ама пак не става.

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Браво на Jollie .. Единствен/а схвана, че последното изречение бе в кръга на шегата.. Whatever..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Чак пък да ревеш защото не му става, не ми звучи особено логично... Дай му да си почине малко, вземи и ти някаква инициатива в цялата работа, размърдай се малко, не стой като скована и не чакай всичко на готово.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си