- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не може да го вдигне за 2-ри рунт..!! ;x;x
Ебаси, това че човека не може да завтори, не значи че веднага трябва да му биете шута...Я си представете че авторката наистина го обича, именно за това е с него 3 години. Дай сега защото не е добър в леглото и да го късаме. Супер несериозно ми се струва. Ок, ще си хване перфектният любовник и после кво? Кел файда (както се вика) ако не го обича. Сексът е до време все пак. А относно това че е незадоволена - пича ръце и език няма ли? Вземете си играчки ако трябва, спрей за задържане и т.н, един онлайн сексшоп даже може да даде решение...
Женско съм! Пикая клекнала...
До време е, ама това време е от 50 нагоре поне. Ако сега използва спрей за задържане и има нужда от играчки, че да повтори, ако след 10 години още са заедно, нали си наясно, че тогава вече няма да издържи?
И винаги трябва да е или-или, нали? Или хубава връзка и кофти секс (което е невъзможно, ама айде), или кофти връзка с хубав секс. Няма шанс да си намери някого, който да я оправя като хората и поради това да го обича още повече, така ли?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Пантерке, от мнението ти горе останах с впечатление, че си повече фенка на "връзка" от сорта на приятели с привилегии или секс за една вечер и т.н., отколкото на нещо по-дългогодишно. В смисъл такъв че ако ти се наложи да избираш хубава връзка и кофти секс, или кофти връзка с хубав секс, би предпочела второто, пък майната му дали "господин върховен ебач" те прави на парцал психически, важното е да си начесана (съжалявам ако звучи грубо). Не казвам че първия вариант е перфектен, но от двата определено ми се струва по-малкото зло.
Женско съм! Пикая клекнала...
Бе нз за нея ама определено е готино да си начесана както трябва иначе ме халосва нервата.А по темата да кажа, че съм попадала на момчета, на които не им спада след изпразване и са готови веднага за втори тур.Рядкост са обаче.А авторката да изчака малко и след това да се постарае с устата като иска пак.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Приятели с привилегии не съм имала. Категорично предпочитам сериозни отношения.
Но не бих избрала нито един от двата варианта в дългосрочен план. Не виждам и ситуация, в която да ми се НАЛОЖИ да избирам. В краткосрочен взимам хубавия секс и превръщам човека в просто приятел, който се чука готино, докато чакам на хоризонта да се появи някой, който хем си струва вниманието и отдаването, хем прави хубав секс.
Няма как някой, който ме прави на парцал психически, да прави хубав секс.. с мен. Просто не допускам такива хора край себе си, не съм мазохистка в това отношение.
Абе не ви ли казах да не ходите с 40 годишни? (само аз ли исках да кажа, тази реплика?)
^50 процента от мъжете имат преждевременна еякулация.
Мед статистика, какво да се прави.![]()
![]()
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Че ти ако седиш там като умряла и му даваш да прави каквото иска без да вложиш малко чувство, няма да му стане. Вземи се постарай малко повече, ама първо му дай 15-тина минутки почивка.
Пробвай с "Лазаре стани"..чувал съм,че дига и мъртъвци
И м/у, момчета, когато правите секс с половинките си трябва да знаете следното, тъй като по опитен ще ви кажа. Доста съм се натъквал на тема, "много му и голям" ако приятелката ви е тясна, по време на половият акт кажете думичките сезам отвори се и, проблемът с големият член и тясната вагина са решени.
Браво на Jollie .. Единствен/а схвана, че последното изречение бе в кръга на шегата..Whatever..
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Чак пък да ревеш защото не му става, не ми звучи особено логично... Дай му да си почине малко, вземи и ти някаква инициатива в цялата работа, размърдай се малко, не стой като скована и не чакай всичко на готово.