- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не може да го вдигне за 2-ри рунт..!! ;x;x
Пантерке, от мнението ти горе останах с впечатление, че си повече фенка на "връзка" от сорта на приятели с привилегии или секс за една вечер и т.н., отколкото на нещо по-дългогодишно. В смисъл такъв че ако ти се наложи да избираш хубава връзка и кофти секс, или кофти връзка с хубав секс, би предпочела второто, пък майната му дали "господин върховен ебач" те прави на парцал психически, важното е да си начесана (съжалявам ако звучи грубо). Не казвам че първия вариант е перфектен, но от двата определено ми се струва по-малкото зло.
Женско съм! Пикая клекнала...
Бе нз за нея ама определено е готино да си начесана както трябва иначе ме халосва нервата.А по темата да кажа, че съм попадала на момчета, на които не им спада след изпразване и са готови веднага за втори тур.Рядкост са обаче.А авторката да изчака малко и след това да се постарае с устата като иска пак.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Е всеки път ли да я карат на Виагра?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Като не може бързо да се възстанови за втори тур,защо не пробвате с ония спрейчета за задържане?!Ако не искате спрейчета,има и презервативи с подобен ефект (ако не се лъжа Durex Performa бяха такива).
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не може да се ползва всеки ден според мен.Както и хапчето, което ти е името.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Пак заповядай![]()
Идете на сексолог , бе, ние не знаем дали ти си дърво или той не може да го вдига или какво друго има, че да ви препоръчаме решение.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Приятели с привилегии не съм имала. Категорично предпочитам сериозни отношения.
Но не бих избрала нито един от двата варианта в дългосрочен план. Не виждам и ситуация, в която да ми се НАЛОЖИ да избирам. В краткосрочен взимам хубавия секс и превръщам човека в просто приятел, който се чука готино, докато чакам на хоризонта да се появи някой, който хем си струва вниманието и отдаването, хем прави хубав секс.
Няма как някой, който ме прави на парцал психически, да прави хубав секс.. с мен. Просто не допускам такива хора край себе си, не съм мазохистка в това отношение.
Авторке, а ти пробва ли да му дадеш на твоето момче малко повече време? Колко често правите секс? Ако правите на 1 седмица примерно, е нормално да свършва бързо...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Нормално е да свършва бързо първия път, но не и да няма втори.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Второто е хипотетична ситуация :д
Иии ? разделени ли сте вече какво стана ?
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
Не сме се разделили.. НЯМА И ДА СЕ РАЗДЕЛИМ ( не казвам никога, но поне засега ). Не виждам смисъл в това да се разделим заради единия му СЕКС. Аз поговорих за това с него и мисля, че той ме разбра. Правихме секс събота вечер и беше много, много по-добре. Първият път успя да издържи малко повече от обикновено, а след това успях или той успя да го вдигне учудващо бързо и то без проблем. Не знам как стана!! Интересно е, че беше пил алкохол преди това, не беше пиян нито замаян, по нищо не му личеше, че беше пил. Явно всичко зависи от неговата нагласа.
:*:*
Айде заключете темата, първо се изчерпа, второ тоя "рунТ" отдавна приключи...
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Всичко си е на психическа основа - хубавия секс си зависи от нагласата му. /Че ще се справи, че няма да се притеснява и така нататък. /