.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 77

Не може да го вдигне за 2-ри рунт..!! ;x;x

Може да има пусната тема за това вече, но аз не издържам и искам да си споделя проблема !
    Значи, с приятеля ми сме от почти 3 години заедно и до скоро проблема не беше толкова голям но напоследък се разочаровам... Когато стане време да секс всичко е ОКЕУ, нещата вървят като по вода. Ласките, целувките, игричките карат малкия му приятел да си утрои размерите.. но до тук са идеалните неща. Първия проблем, с който вече съм се примирила е това, че свършва прекалено бързо и аз оставам незадоволена. Колкото и да искам да не е така, просто вече свикнах.. първият път свършил ОКЕУ, нали има и 2-ри. И тук идва огромния проблем... ПРОСТО НЕ МОЖЕ ДА СТИГНЕМ ДО 2-РИ. ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО ВДИГНЕ. КАКВО ЛИ НЕ ПРАВЯ.. ДАВАМ МУ ДА ПРАВИ КАКВОТО ИСКА С МЕН, ДА ПИПА КЪДЕТО ИСКА, ДА СИ ИГРАЕ С КАКВОТО ИСКА И ПАК, И ПАК И ПРОСТО НЕ СТАВА.. СТОИ МЕК И НЕ ИСКА.! В ТОЗИ МОМЕНТ НАПРАВО МИ СЕ ДОРЕВАВА.. НЕ ЗНАМ КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВЯ.. МОЛЯ ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ !!!!
    :*:*

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Да се примириш с приятеля си и да не изискваш толкова от него. Толкова може, приеми го.

Как да го вдигне? Пробвай с крик.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    рунТ?

Какво му казваш "Шмъ зафтаряш ли, или съ огащвам?"
    Grumpy old madman

anonymous708973
    Guest
    Колко време му даваш?
    Има момчета, които просто не обичат/не могат толкова скоро. След час-два пак ли не може?

Еее ми пробвали сме след 20-30 мин. и пак не става. Предполагам, че след 1-2 часа няма да има този проблем, но каква файда след 1-2 часа..
    :*:*

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Е, има файда. Все пак ще продължи по-дълго, следователно ще те задоволи.
    Това, че вече ти е минала възбудата не значи, че не може да се породи пак. Пък и като не е толкова бърз какъв е проблемът?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Взимай шоколад/сладки и го зобай.

И се пише рунД.
    Последно редактирано от kalpazanka : 02-10-2013 на 19:27

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Като можеш по-добре сама му кажи, че не му искаш услугите. На него може да му е малък или просто ти дали не знаеш дали му е голям, защото никога не го е дигал пред тебе, или просто ти да си широка. ВИКНИ СИ ЖИГОЛО.
    Последно редактирано от Psyko Nuts : 02-10-2013 на 19:53

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Това, че ти оставаш незадоволена е ужасно, и не те знам как търпиш, като дори втори тек не ти дава ... Но това си е твоя решение, аз просто си изказвам мнението.
    Пробвай със шоколад, помага за вдигането. Медикаментите не ви ги препоръчвам, защото сигурно сте още млади.

Или му дай виагра поне до колкото знам 4 часа държи (така са ми казвали не съм взимал и дано да не се стига до там да взимам) :Д и гледай щи писне да те ръчка

Мега фен Аватара на TheBeliever
    А неговото отношение какво е по въпроса? Ако наистина не става за втори тек, поне да се старае повече на първия.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    пространството на Дисе
    Презервативи ползвате ли?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Пайджина фостата за теп боклик

Голям фен
    А пробва ли да посмучеш малко след първия път?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Странно е, че сте заедно от 3 години и сега се е породило това.
    Де да знам, говори с него.

Друса ли се? ;д

Рунт от това, че си рунтава ли идва? Щото ако е така, нормално да не му става. И ползвайте презервативи, моля ви, нямаме нужда от повече като вас.

Иначе ако толкова желаете и наистина сте пробвали ВСИЧКО, идете на лекар? Били ли сте и двамата с други, има ли го този проблем с друг човек?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Толкова време търпиш липсата на качествен секс и сега се сети, че имате проблем???
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Според мен има проблем момчето.. Не може да се одървя като магаре и после да не може да го вдигне.. Прави му свирки, нещо, което е извратено и му харесва..

Ако не стане, просто го смени, явно има заводски дефект.
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    Според мен има проблем момчето.. Не може да се одървя като магаре и после да не може да го вдигне.. Прави му свирки, нещо, което е извратено и му харесва..

Свирките са решението.Или ако искаш празниш го със свирка преди да правите секс, после пак му духаш и така ще те ебе повече време

ее ти пък си много злобен ;д според мене трябва да седнете и да поговорите на 1во място може да се притеснява..разбери дали е имал проблеми с това преди..дали с други е имал същия проблем.. на колко е? ..дай повече инфо..ние не сме гадатели..абе в крайна сметка сядаш, говорите и вземате някакви мерки //все пак!!// .. успех!! =)

Голям фен Аватара на naksdy
    Ебаси, това че човека не може да завтори, не значи че веднага трябва да му биете шута...Я си представете че авторката наистина го обича, именно за това е с него 3 години. Дай сега защото не е добър в леглото и да го късаме. Супер несериозно ми се струва. Ок, ще си хване перфектният любовник и после кво? Кел файда (както се вика) ако не го обича. Сексът е до време все пак. А относно това че е незадоволена - пича ръце и език няма ли? Вземете си играчки ако трябва, спрей за задържане и т.н, един онлайн сексшоп даже може да даде решение...
    Женско съм! Пикая клекнала...

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Грубо...а ако се отнасяше за теб?

Всичко е в главата на момчето.Трябва той да се научи да се владее и да се концентрира.Ако го юркаш да го вдига веднага за втори път,му набиваш още повече стрес и ефекта е негативен.
    Колкото до продължителността,с всеки следващ път еякулацията се забавя и акта е по-продължителен.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Цитирай Първоначално написано от GLaDOS Виж мнението
    Грубо...а ако се отнасяше за теб?
    Ирония може би?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Абе не ви ли казах да не ходите с 40 годишни? (само аз ли исках да кажа, тази реплика? )

Град
    пространството на Дисе
    ^50 процента от мъжете имат преждевременна еякулация.
    Мед статистика, какво да се прави.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си