Така значи.. искам да благодаря на тези, които се опитаха да разберат проблема ми, а пък на тези (повечето) които се постараха да ми намират кусурите, нищо няма да им кажа, защото просто нямам думи за тях. Да видях си грешката в заглавието на темата, просто не знам как мога да я поправя, даже не знам дали изобщо има такава опция. Но както и да е за това. Относно въпросите дали ползваме презерватив - ВИНАГИ ( нито той нито аз сме толкова безотговорни че да рискуваме) !!! А за тези коментари "смени го", "остави го" и подобни просто не знам какво да кажа. Трета година съм с това момче и мисля, че това не е решението на проблема. Обичам го такъв какъвто е, със неговите недостатъци и качества. Просто исках да разбера, дали някои знае каква може да бъде причината за проблема. И за тези които си мислят, че не полагам никакви усилия в леглото.. лъжат се.. правя всичко възможно за да му бъде хубаво и приятно и да изпита удоволствие. Ако съдя по съветите на някои от вас, МИСЛЯ,ЧЕ ПРОСТО ТРЯБВА ДА БЪДА ПО ТЪРПЕЛИВА..!!