- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не може да го вдигне за 2-ри рунт..!! ;x;x
Че ти ако седиш там като умряла и му даваш да прави каквото иска без да вложиш малко чувство, няма да му стане. Вземи се постарай малко повече, ама първо му дай 15-тина минутки почивка.
Пробвай с "Лазаре стани"..чувал съм,че дига и мъртъвци
Браво на Jollie .. Единствен/а схвана, че последното изречение бе в кръга на шегата..Whatever..
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
И м/у, момчета, когато правите секс с половинките си трябва да знаете следното, тъй като по опитен ще ви кажа. Доста съм се натъквал на тема, "много му и голям" ако приятелката ви е тясна, по време на половият акт кажете думичките сезам отвори се и, проблемът с големият член и тясната вагина са решени.
Чак пък да ревеш защото не му става, не ми звучи особено логично... Дай му да си почине малко, вземи и ти някаква инициатива в цялата работа, размърдай се малко, не стой като скована и не чакай всичко на готово.
Всичко е на психическа осново.. Може пък на пича да не му иска 2 рунТ, някой замисли ли се за този вариант..![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Да, едно момче беше ми казало, че на тях им стига и 1, а след това го правели за нас. :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Така значи.. искам да благодаря на тези, които се опитаха да разберат проблема ми, а пък на тези (повечето) които се постараха да ми намират кусурите, нищо няма да им кажа, защото просто нямам думи за тях. Да видях си грешката в заглавието на темата, просто не знам как мога да я поправя, даже не знам дали изобщо има такава опция. Но както и да е за това. Относно въпросите дали ползваме презерватив - ВИНАГИ ( нито той нито аз сме толкова безотговорни че да рискуваме) !!! А за тези коментари "смени го", "остави го" и подобни просто не знам какво да кажа. Трета година съм с това момче и мисля, че това не е решението на проблема. Обичам го такъв какъвто е, със неговите недостатъци и качества. Просто исках да разбера, дали някои знае каква може да бъде причината за проблема. И за тези които си мислят, че не полагам никакви усилия в леглото.. лъжат се.. правя всичко възможно за да му бъде хубаво и приятно и да изпита удоволствие. Ако съдя по съветите на някои от вас, МИСЛЯ,ЧЕ ПРОСТО ТРЯБВА ДА БЪДА ПО ТЪРПЕЛИВА..!!
:*:*
Опитай се да му покажеш, че секса е нещо приятно, а не задължение... както и другите предложиха, оралния секс е едно от решенията.
До време е, ама това време е от 50 нагоре поне. Ако сега използва спрей за задържане и има нужда от играчки, че да повтори, ако след 10 години още са заедно, нали си наясно, че тогава вече няма да издържи?
И винаги трябва да е или-или, нали? Или хубава връзка и кофти секс (което е невъзможно, ама айде), или кофти връзка с хубав секс. Няма шанс да си намери някого, който да я оправя като хората и поради това да го обича още повече, така ли?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
2рия рунТ е невъзможен, защото не е достатъчно рунтаФ.
Welcome to the Jungle...
ФОСТАТА !
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!