- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- рязка промяна - от приятелски настроена до правеща се на недостъпна?
Здрасти, казвам се Петър (Пепии съм почти на 17 години. Преди около година се запознах с едно много умно и привлекателно момиче (казва се Виктория и е по-голяма с 4 години от мен, учи право), мн си паснахме, понеже и двамата си падаме по книгите, обичаме да четем - разменяхме си мнения за книги, ходихме си на гости, излизахме с приятели, разхождахме се - изобщо бяхме най-добри приятели - но тя имаше гадже и не исках да сме нещо повече от приятели. (беше ми казала, че никога не е била с по-малък от нея)
Докато един ден не реших да й поискам скайпа, за да може дори, когато е в сесия и е постоянно на изпити да намираме време да си пишем. Отначало всичко тръгна добре, но имахме все по-малко време да се виждаме, повече си писахме. Тя доста се промени - още си водехме по-сериозните разговори отпреди, но и се майтапихме доста - тя има интересно чувство за хумор, което мн ми допада, а и моето явно й харесва - казва, че й е забавно с мен.
Преди седмица започна да се променя дооста - пишеше, че е на линия, а не ми отговаряше на съобщенията, започна да се прави на "недостъпна", да ме бъзика доста, понякога употребявайки бъзици с по-еротичен характера също и когато сме в конферентна дискусия с наши общи приятели и познати да пише само на мен, но понякога и просто да ме ингорира - но не задълго - половин час или най-много час след като съм й писал пак ми пише, но се държи доста по-студено, след което повтаря всичко наново отгоре-надолу
Питането ми е дали това момиче ме харесва или просто ме има за приятел или пък се опитва да ме разкара??? (само да уточня - отдавна не е с гаджето си)
Забавно приятелче си. На твое място не бих се надявала на нещо повече.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Харесала те е мадамата и се опитва да вкарва някви тактики.
От това което си описал по-горе ми се струва че просто се гъбарка с теб , но много зависи от човека може и да греша...
ммм не, не мисля, че се гъбарка (личи й като го прави с други), просто има странно чувство за хумор![]()
И според мен те е харесала само за по-малък приятел. Специално на вашите години и с тази разлика в полза на девойката, ми се вижда невъзможно да гледа на теб по друг начин.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
може би си правя, Violenza, но това се усещаше преди като ми казваше "какин" или "мъник"напоследък изобщо не ми казва така
Последно редактирано от pepito0096 : 02-10-2013 на 21:11
Преди години и аз имах подобен случай, ама от майтап на майтап...накрая се подкарахме. хахахахаха
Пробвай я, нищо не губиш.
Тя иска коли момчe как да стани тази работа?
П.П Всички станаха така![]()
За любовта граници няма, но някак в случая има, поне според мен.
Обикновено момичетата сме по - зрели на тая възраст и някак трябва да си паснат нещата, докато при вас вероятно ще има доста различия в мненията, колкото сега да твърдиш, че обсъждате сериозни теми.
"Всички обобщения са грешни - включително и настоящото!" А. Айнщайн
не е така при всички, брат ми - радва се на простите неща - веднага й светнаха очичките, като й казах, че мога да правя палачинки![]()