.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Време...

Време...

Времето заличи крехкото ми минало...превърна ме в хладнокръвна личност.Времето ми даде сила,любов щастие тъга неблагоразумие...Понякога се замислям защо то съществува.
    Заради времето лявата ми детска и нежна ръка се разкървави...белези и гривни!Те прикриват резултата от болката на глупавото ми детско сърце.Ледени студени тръпки побиват тялото ми...Да, точно в този момент.Аз съм от малкото хора на които всяка секунда е важна.Исках да режа и наранявам тялото си за да пресече психическата ми болка...Лека миризма на парафин витае и разкъсва живота и всичко е на косъм от смъртта!Толкова усилия за благоприличен живот а той рухва малко по-малко...
    Всеки ден минавам от празните места изпълнени със спомени и щастие...Времето променя...Времето мрази.Обещах да не режа никога повече...но заради времето си заслужава!Какво е време?Време е това което оставя само снимки и неясни спомени!И никога нищо няма да е същото както преди!Оставям другото на вас...Продължете историята с няколко изречения..
    Последно редактирано от asuka666 : 02-11-2013 на 03:06

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от asuka666 Виж мнението
    Продължете историята с няколко изречения..
    ..И един прекрасен слънчев ден си срязах вените на фона на грийн дей, за да направя нещо добро за света. И тогава времето спря. Намериха безжизненото ми тяло във ваната. /damn! знаех си, че трябваше да си сложа екстеншъните, нали ще ме снимат фотографи на мястото на престъплението! >.</

*въйййй че садо мазо
    въййй че емо и депресия
    инаК си режа хляб.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    А сега сериозно:

Цитирай Първоначално написано от asuka666 Виж мнението
    Толкова усилия за благоприличен живот а той рухва малко по-малко...
    Дека са ми пръстИнИте, ма?!
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Отделих от хипер ценното си време, в което трябваше да си изям кифлата с шоколад тази сутрин. Трябва да се оправям за лекции. Времето е ценно!
    4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    А сега сериозно:

Дека са ми пръстИнИте, ма?!
    Еййй похарчи меееее!!!

Голема психария стана...Чак и във вана...Екстри ^^

Мега фен Аватара на TrollFaace
    След ваната фостата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си