- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Християнството и младежта.
ПП: На последния ти коментар не мисля да отговарям, защото си ретард. А за да ти отговоря конкретно трябва да "накъсам" информацията и така тя става логически противоречива(с оглед на неизяснени понятия, какъвто е и тук случая). Може би някой ден ако ми дойде мерака ще напиша подробно и обстойно за какво става на въпрос с "нищото", "нещото" , личността, колективната психика и т.н.
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 03-04-2013 на 12:01
тц-тц, "Таласъм" ООД .................... братче.
за кое
ПП: за картинките дето Таласъм ООД са ги публикували в темата ли?
Последно редактирано от defender : 03-04-2013 на 13:43
за какъв невинен го играя, кога, къде и каво съм направил или казал, че си стигнал до този извод
а относно картинките на Таласъм ООД, мисля че доктора си плаче за бан.
ами то бяха излишни и картинките на Таласъм ООД.
Ти не виждаш ли разлика?
Картинките, които аз и другите сложихме чисто и просто иронизират дадени неща от християнството докато твоите "Таласъми ООД" поне аз ги приемам като лична нападка.
амиииииииии, картинките които вие сложихте аз ги приемам като лична нападка към всички християни.
а пък моята картинка, ако трябва да бъда честен, абе нападка си беше,.................. ок извинявай за моята картинка............
Конкретно картинките, които аз ги пуснах не са били с цел да обидят когото и да било а по-скоро с цел да иронизирам неща, в които аз не намирам логика или смятам за неправилни.
ами добре, и аз моята картинка я пуснах с цел да иронизирам неща, в които аз не намирам логика или смятам за неправилни, но щом ти ми казваш че моята картинка те засяга и ти се извиних и дори съм готов да я махна.
Сега и аз като ти казвам че твоята картинка ме засяга............... ти какво ще направиш.
Извинявам се за това за което си обиден, но не отстъпвам от мнението си, че християнството има прекалено много неизяснени неща и противоречия, които са и основната причина да не го харесвам.
Не държа да я махаш.
Последно редактирано от Quid : 03-04-2013 на 15:06
ок, мерси, браво че успя да пречупиш егото си и да ми се извиниш.................. това исках да видя в тебе.
Християнството няма нищо противоречиво, обаче всичко е много тънко........... а врагът срещу когото сме започнали битка е лукав и хитър и се старае всичко да обърка в умът ни.