.
Резултати от 1 до 25 от общо 154

Threaded View

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Дефендъре, това което говоря е смесица от "изведени" положения в системата на индивидуалния тип психика, като очертавам разликите й с колективния тип психика. Какви богове, какви глупости намесваш? Тук изобщо не става на въпрос за бог. Разбирам че той е важен фактор в твоята "картина" на света, но докато аз говоря, аз определям контекста на понятията и насоката на написаното. Когато ти напишеш своето виждане, в цялата му "пълнота", там където бог определя всичко, тогава ги пиши тия глупости. Иначе просто изместваш фокуса на написаното от мен и го уподобяваш на своите си образи и абсолютни истини. Разбирам нуждата от това, но тази пародия на дискусия е компрометирана още преди да е започнала. Просто си на различна "честота" на мислене. Дали е "по-правилна" или не, това ще оставя на другите да преценят. Но е факт че е различна. Прояви малко уважение към смисъла на думата комуникация. Като искаш си напиши мнението за написаното от мен. Но да интерпретираш думите ми, с убеждението, че си разбрал дори част от тях и после да даваш контра-аргументи на твърдения, които не си разбрал в дълбочина, е знак за висша малоумщина.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 03-05-2013 на 14:08

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си