- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- без изход
здравейте приятелиискам да споделя за моя проблем,надявам се на компетентно мнение и без обиди от ваша страна
Така,значи моя приятел е колкото мен,вече сме заедно от година и половина.Проблема на нашите отношения е че той пуши трева всеки ден(аз не пуша трева,нито взимам някакви наркотици,както и той)искам да намали пушенето,като го направи само по поводи и да кажем в супер тежки за него дни.Той така е свикнал и го прави години наред.По принцип не му влияе отрицателно с изключение на това че заспива на филми
.Говорили сме много пъти по темата,караме се много често заради това,той не е готов да се откаже,нито да спре.Моля дайте ми съвет как да постъпя,това е много сериозен проблем в отношенията ни и се притеснявам че ще се стигне до раздяла,а не искам защото наистина го обичам.Благодаря предварително!
Или ще му поставиш ултиматум, или ще търпиш. Ако му поставиш ултиматум може и да приключи зле за теб.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Ами точно това е че не искам да се стига до там,той не иска ултиматуми и просто не знам как да постъпя...и двамата държим на своето,това е вече от доста време.За това реших да споделя и тук с надеждата някой да ми помогне със съвет.
Няма да остави тревата и да искаш.В най-добрия случай,ще се разберете,ще те лъже.ще попушва "тайно" и ще се скарате.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
И да му поставиш ултиматум, сигурно няма да избере теб.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ултиматума не е решение. В добрия случай само ще те лъже и ще се крие.
Решение няма - сам трябва да стигне до момента, в който разбира, че прекалява. Ако сам не поиска да намали тревата, нищо не може да му повлияе.
Много късно си се сетила, че не те кефи така!
Или слагаш край, или търпиш.
Каквото и да направиш, той решен ли е да си пуша трева и знае, че не му пречи и уж за него е в границите на нормалното - никой не може да го спре.