.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Презервативи

С приятелят ми ходим от 3 месеца и не сме правили секс. Аз не искам да правим ,още съм девствена, а той уважава мнението ми. В началото на връзката ни случайно попаднах на презерватив в раницата му.Не обърнах внимание,но на скоро ,след като той си отвори портмонето видях един.И друг път съм попадала на портмонето му и е нямало такива работи. Знам ,че от една старана това,че носи презерватив е добре,но от друга се замислям дали не си мисли,че ще го направим ? може би въпросът ми е тъп,но се поставете за малко на мое място и просто се чудя за други мнения. Ако може да отговаряте сериозно и без хейт,няма да е зле ;д Благодаря предварително на хората ,който ще си направят труда да са сериозни

Ами потготвен е все пак никога незнаеш кога ще ти потрябва

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Добре е,че си има.Предпазва се.Уважава мнението ти,но си има за всеки случай,ако размислиш,да е подготвен.
    По скоро трябва да се притесняваш ако често си носи различни нови презервативи...ако разбираш на къде бия...
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Голям фен Аватара на naksdy
    Ти се радвай изобщо че има в него Представи си че размислиш в един момент и той кво - ще препуска със скоростта на 100 диви глигана до най-близката аптека ли? Ще ви отиде романтиката и настроението Не се филмирай, не значи че като има в него ще ти скочи веднага. Ако много хора мислеха по неговия начин, сега нямаше форума да е пълен с теми от сорта "бременна ли съм/бременна ли е".
    Женско съм! Пикая клекнала...

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Това говори за добра полова култура.
    А и може да ти прави намек

Цитирай Първоначално написано от GLaDOS Виж мнението
    По скоро трябва да се притесняваш ако често си носи различни нови презервативи...ако разбираш на къде бия...
    и аз това си помислих

Не е хубаво да си носи презервативите в портмонето, там се увреждат така да се каже и стават негодни.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Не е хубаво да си носи презервативите в портмонето, там се увреждат така да се каже и стават негодни.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Кво Kill youself ,б, прочети малко , от търкането може да се протрият и има евентуална опасност от скъсване.
    УМ.
    maDamn

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Незнам, но темата е изключително безпочвена и тъпа.. Дано не ми се обиди авторката.. А и по думите ти личи, че само да има как, веднага си отворила краченца пред любимия.. На колко си - 14?
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Кво Kill youself ,б, прочети малко , от търкането може да се протрият и има евентуална опасност от скъсване.
    УМ.
    Споко, Пламе, за негова сметка ще е ако стане гафа!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Споко, Пламе, за негова сметка ще е ако стане гафа!
    Айде бе, за негова ли!
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Всъщност, браво на него, подготвен е за когато и да дойде момента. Можеш само да се радваш от това.
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Може да го носи за момента с теб или за момент, в който ще попадне на друга и ще му потрябва.Не си мисли, че 100% презерватива е за теб!

Цитирай Първоначално написано от _ivi_ Виж мнението
    Може да го носи за момента с теб или за момент, в който ще попадне на друга и ще му потрябва.Не си мисли, че 100% презерватива е за теб!
    Много я успокои!
    Иначе, най-вероятно е намек...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си