- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ!
Здравейте.
Имам доста приятели момчета с които съм си говорила на тема секс и всеки ми казва, че от секса с широко момиче няма никакво удоволствие. А аз съм широка и не знам какво да правя. Мисля си, че няма никакво удоволствие в секса с мен...
Това могат да ти кажат само сексуалните ти партньори.Ние не можем да ти кажем дали има или няма удоволствие в секса с теб.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Сексът не зависи само от това колко си широка. Зависи и от ласките и действията, които ти правиш. И не се притеснявай, че си малко по-широка. При навлизането на член, който е по-широк от влагалището на момичето, се получава разширение на влагалището по време на половия акт. После се връща в нормалното му състояние. Просто при теб свиването няма да е толкова голямо. Не се притеснявай!
Правилно са ти казали.. случвало ми се е само веднъж, а дори момичето не беше имало кой знае колко сексуални партньора - да речем 4-5..
Чувството е наистина кофти, а за някаква сладост от секса да не говорим.. Сорка, ама така си е ..
А относно по-горния пост .. Попринцип е така, но ако си е широка в default положение, да не говорим какво става като се разшири...
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Ти от къде знаеш, че си широка, как го реши??
И да, мъжете не обичат широки.. това е все едно жените да обичат малки пишки...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....