.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Помощ!

Question Помощ!

Здравейте.
    Имам доста приятели момчета с които съм си говорила на тема секс и всеки ми казва, че от секса с широко момиче няма никакво удоволствие. А аз съм широка и не знам какво да правя. Мисля си, че няма никакво удоволствие в секса с мен...

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Това могат да ти кажат само сексуалните ти партньори.Ние не можем да ти кажем дали има или няма удоволствие в секса с теб.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Сексът не зависи само от това колко си широка. Зависи и от ласките и действията, които ти правиш. И не се притеснявай, че си малко по-широка. При навлизането на член, който е по-широк от влагалището на момичето, се получава разширение на влагалището по време на половия акт. После се връща в нормалното му състояние. Просто при теб свиването няма да е толкова голямо. Не се притеснявай!

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Правилно са ти казали.. случвало ми се е само веднъж, а дори момичето не беше имало кой знае колко сексуални партньора - да речем 4-5..
    Чувството е наистина кофти, а за някаква сладост от секса да не говорим.. Сорка, ама така си е ..

А относно по-горния пост .. Попринцип е така, но ако си е широка в default положение, да не говорим какво става като се разшири ...
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от GLaDOS Виж мнението
    Това могат да ти кажат само сексуалните ти партньори.Ние не можем да ти кажем дали има или няма удоволствие в секса с теб.
    Мдам.
    Ама, то е двустранно.
    Ако си толкова широка, че на пича да не му е много яко, то за теб също няма да е най-якия секс, защото ще ти идва "тънък".

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от slance___ Виж мнението
    Здравейте.
    Имам доста приятели момчета с които съм си говорила на тема секс и всеки ми казва, че от секса с широко момиче няма никакво удоволствие. А аз съм широка и не знам какво да правя. Мисля си, че няма никакво удоволствие в секса с мен...

Има само 1 начин да разберем!!!

Ти от къде знаеш, че си широка, как го реши??
    И да, мъжете не обичат широки.. това е все едно жените да обичат малки пишки...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Не е баш фатално.

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Мдам.
    Ама, то е двустранно.
    Ако си толкова широка, че на пича да не му е много яко, то за теб също няма да е най-якия секс, защото ще ти идва "тънък".
    правилно - ако ти не усещаш нищо, защото по незнайно какви причини смяташ, че си широка, би трябвало и момчето да не усеща много много
    ако е от много секс намали секса, а ако си е така по принцип си намери някой с някой "тупан" и на двамата ще ви е добре...
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Все пак за колко цола говорим?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си