- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ХИНИНОВА ВОДА
Значи бях чувал от мои познати, че хининовата вода помага за по-бърз растеж на косата . Добре , а дали ще помогне за по бърз растеж на брадата ?Тоест на 17 съм и още нямам брада , дали тази вода ще помогне , ако си пръскам части от лицето със нея ?
Какъв е проблема, че пише цветно?
Брада от хининова вода няма как да ти поникне. Тя влияе благоприятно на косъма, а в твоя случай такъв изобщо не е израстнал още.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Може и да не ти порасне хубава гъста брада. Имам приятели и познати, които също като теб имат тук-таме косми (брада), а те са 20+.
Доста сте плитки мили мои, грам мозъчен багаж нямате, окосмяването зависи от гените които носи, аз пък познавам 14 годишни където имат бради като ZZtop. За да ти порастне брада ти трябва 1 литър кръв от вратна жила + пунтия на млад пръч на отвара
За какво ти е брада ? Хората се чудят как да се отърват
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Бръсни се.. Да, и аз не намирам логиката.. Но може би ще изникнат повече о.О :дд
Gledaii kak jiweqq *
Не, хининовата вода за брада няма да ти помогне.
П.С. - Радвай се, докато нямаш. Много от приятелите ми се оплакват от тая брада, защото именно на 20+ години вече им е супер гъста и така нататък. Не е особено яко, според мен, де.