- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво гадже предпочитате?
Будист/ка
Йога
Мюсюлман/ка
Християнин/ка
Атеист/ка
Друг
Все ми е тая
Ахаха по-скоро сатанистче позьорче, което не е запознато със сатанизма.. Или пък трол. Или пък много загорял чкиджия, слушащ блек метъл, яко във филма..
Последно редактирано от nevermind... : 04-02-2013 на 11:06
ами щом изповядваш Ла Вей, я малко ни изповядвай тогава..............
Да не би да означава да принасяш в жертвоприношение малки деца и котенца и да си режеш вените и "да проливаш кръв" в името на Луцифер? В това ли се изразява сатанизма на Ла Вей?
Не, не бих казала, изразява се най вече в това, че докато си живеете безсмислените пълни с "морал" животчета, никога няма да осъзнаете, че човека е отвратителното създание, човек е сатаната а не някой измислен герой в библията, око за око, живей за удоволствието и нищо повече, това е Ла Вей а ти си недорасъл тъпак, който си няма работа![]()
666[Vivi_ запозната ли си с конкретните ритуали? Искаш ли да ми бъдеш олтар? Ще легнеш гола в нарисуван пентаграм, а аз ще чета от Сатанинската Библия. Ще бъде яко ... Зарибена ли си?
Ахахххаа току що ти погледнах профила... няма такъв смях... It's Smoke Meth & Hail Satan, bitch.. И си на 15...Your mother must be really proud...
Последно редактирано от nevermind... : 04-02-2013 на 16:19
Образува се някаква идилия тука! Скоро да не ви се прииска и огрии да организирате?!![]()
така ли?!...................... така ли?!..........................налитате на беззащитни малолетни девици, а?
Играйте на PSP и спрете с глупостите, откраднахте на човека темата, щото сте много умни.
лагера на сатанистите превърнаха темата в малолетна оргия.