.

Виж резултатите на анкетата: Какво гадже предпочитате?

Гласували
50. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Будист/ка

1 2,00%
  • Йога

2 4,00%
  • Мюсюлман/ка

1 2,00%
  • Християнин/ка

19 38,00%
  • Атеист/ка

16 32,00%
  • Друг

3 6,00%
  • Все ми е тая

8 16,00%
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 116
    Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от 666[Vivi_ Виж мнението
    Сатанистка/ист разбирасе Не някоя християнска путка/чеп който/която да ми хленчи за колко е добър пикливия господ!
    А за протокола ти си би сексуално сатанистче така ли?

Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    А за протокола ти си би сексуално сатанистче така ли?
    Дам Може да се каже

Голям фен Аватара на nevermind...
    Ахаха по-скоро сатанистче позьорче, което не е запознато със сатанизма.. Или пък трол. Или пък много загорял чкиджия, слушащ блек метъл, яко във филма..
    Последно редактирано от nevermind... : 04-02-2013 на 11:06

Мега фен
    Сатанистка/ист разбирасе Не някоя християнска путка/чеп който/която да ми хленчи за колко е добър пикливия господ!
    стига си хленчила, .................. ся па и претенции.

Цитирай Първоначално написано от nevermind... Виж мнението
    Ахаха по-скоро сатанистче позьорче, което не е запознато със сатанизма.. Или пък трол. Или пък много загорял чкиджия, слушащ блек метъл, яко във филма..
    Това, че съм на 15 и не съм от прословутата столица, не значи, че съм поредната объркана пикла, не съм аз тази, която си губи времето да разгадава кой какъв е вместо да си гледа неговата работа

Това, че съм на 15 и не съм от прословутата столица, не значи, че съм поредната объркана пикла, не съм аз тази, която си губи времето да разгадава кой какъв е вместо да си гледа неговата работа
    Oбясни ми тогава какво според теб е сатанизмът? Мене не ме интересува каква си, просто ми доставя удоволствие да дразнян такива позьорчета като теб, които харесват нещо без да знаят истинската му същност.
    Последно редактирано от nevermind... : 04-02-2013 на 14:42

Oбясни ми тогава какво според теб е сатанизмът? Мене не ме интересува каква си, просто ми доставя удоволствие да дразнян такива позьорчета като теб, които харесват нещо без да знаят истинската му същност.
    Не бих могла да опиша сатанизма с 2 думи, най малкото, защото има много разновидности. Това което аз изповядвам е Ла Вей, не че е твоя работа. Ако ти самият знаеш толкова, това ще ти е достатъчно

Мега фен
    ами щом изповядваш Ла Вей, я малко ни изповядвай тогава..............

Да не би да означава да принасяш в жертвоприношение малки деца и котенца и да си режеш вените и "да проливаш кръв" в името на Луцифер? В това ли се изразява сатанизма на Ла Вей?

Да не би да означава да принасяш в жертвоприношение малки деца и котенца и да си режеш вените и "да проливаш кръв" в името на Луцифер? В това ли се изразява сатанизма на Ла Вей?
    Не, не бих казала, изразява се най вече в това, че докато си живеете безсмислените пълни с "морал" животчета, никога няма да осъзнаете, че човека е отвратителното създание, човек е сатаната а не някой измислен герой в библията, око за око, живей за удоволствието и нищо повече, това е Ла Вей а ти си недорасъл тъпак, който си няма работа

Мега фен
    че човека е отвратителното създание, човек е сатаната а не някой измислен герой в библията, око за око,
    мило, момиче, ами че Библията твърди че без Бога, човек е точно това ...................... повече недей да ни говориш за Библията, защото едно е да казвах в действителност какво казва Библията, а друго е ти да си говориш за някакви твой измислици за Библията.

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    666[Vivi_ запозната ли си с конкретните ритуали? Искаш ли да ми бъдеш олтар? Ще легнеш гола в нарисуван пентаграм, а аз ще чета от Сатанинската Библия. Ще бъде яко ... Зарибена ли си?

Не, не бих казала, изразява се най вече в това, че докато си живеете безсмислените пълни с "морал" животчета, никога няма да осъзнаете, че човека е отвратителното създание, човек е сатаната а не някой измислен герой в библията, око за око, живей за удоволствието и нищо повече, това е Ла Вей а ти си недорасъл тъпак, който си няма работа
    Eми очевидно щом пиша в тоя форум си нямам работа, да.. Но съм щастлив, че все пак от цялата твоя работа намираш време да ми отговаряш.. Радвам се, че не убиваш малки котета или деца..

Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    666[Vivi_ запозната ли си с конкретните ритуали? Искаш ли да ми бъдеш олтар? Ще легнеш гола в нарисуван пентаграм, а аз ще чета от Сатанинската Библия. Ще бъде яко ... Зарибена ли си?
    Не може ли да правим друго докато съм гола Има по яки работи от ритуалите.

Eми очевидно щом пиша в тоя форум си нямам работа, да.. Но съм щастлив, че все пак от цялата твоя работа намираш време да ми отговаряш.. Радвам се, че не убиваш малки котета или деца..
    Не съм казала, че аз си имам работа

Не може ли да правим друго докато съм гола Има по яки работи от ритуалите.
    Може, може. Аз това само като повод го дадох.

Ахахххаа току що ти погледнах профила... няма такъв смях... It's Smoke Meth & Hail Satan, bitch.. И си на 15... Your mother must be really proud...
    Последно редактирано от nevermind... : 04-02-2013 на 16:19

Образува се някаква идилия тука! Скоро да не ви се прииска и огрии да организирате?!

Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Образува се някаква идилия тука! Скоро да не ви се прииска и огрии да организирате?!
    Ооо на мене вече ми се иска... Да си спретнем една малка оргиика и вместо лубрикант ше ползваме кръв от новородено агне и ше друсаме хероин, и за да е пълна идилия мацките ше са в цикъл. Как ви звучи?
    Последно редактирано от nevermind... : 04-02-2013 на 16:30

Ооо на мене вече ми се иска... Да си спретнем една малка оргиика и вместо лубрикант ше ползваме кръв от новородено агне и ше друсаме хероин. Как ви звучи?
    FUCKK YEAHHH

Последно редактирано от DoctorSatan666 : 04-02-2013 на 16:27

Ооо на мене вече ми се иска... Да си спретнем една малка оргиика и вместо лубрикант ше ползваме кръв от новородено агне и ше друсаме хероин, и за да е пълна идилия мацките ше са в цикъл. Как ви звучи?
    Предпочитам кока но щом държиш!

Мега фен
    така ли?!...................... така ли?!..........................налитате на беззащитни малолетни девици, а?

Играйте на PSP и спрете с глупостите, откраднахте на човека темата, щото сте много умни.

Цитирай Първоначално написано от Nicksey Виж мнението

Играйте на PSP и спрете с глупостите, откраднахте на човека темата, щото сте много умни.
    http://www.youtube.com/watch?v=mjQZNkiY7ds

Мега фен
    лагера на сатанистите превърнаха темата в малолетна оргия.

Пхапхапха.. аз даже не съм сатанист...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си