- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво гадже предпочитате?
Будист/ка
Йога
Мюсюлман/ка
Християнин/ка
Атеист/ка
Друг
Все ми е тая
Какво да ви кажа момчета, като за малолетна (не бих казала девица) поне ви привлекох вниманието. Получавам интересни оферти, може и да се възползвам ако ми е скучноИ "nevermind" , майка ми е мъртва, надали изпитва каквото и да е.
^
абе ти да не си маскирания доктор, а снимката си я взел от някоя мадама от фейса, ти си майстор на тия неща.
ПП: усещам ти душичката бе момче, и тая особена миризма, няма как да я сбъркам.
Последно редактирано от defender : 04-02-2013 на 21:18
То на дефендърчо все доктори му се привиждатИнтересното е че по принцип дефендър се забива с мадамите в този раздел, но за пръв път тук влиза сатанистка. Сега да видим кое ще надделее, християнската предубеденост или пубертета....
ПП: 666[Vivi това на снимката ти ли си?
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 04-02-2013 на 21:44
мадре мия,............... не мога да повярвам, че доктора си намери женЪ.
Атеистка. Кур за религията!!!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Тук е зона в която плюенето е забранено.
Виж псувните обаче са ок.
Да има убаво лице, убав гъз, средно големи цици; да не е повече от 70 кила, да не е по-малко от 1 и 58 см висока, да се къпе редовно; да е от европеидната раса – демек да е бела, може и да има лек загар, ама да е добит, а не предаден по наследство; да слуша музика демек от пънк до гор грайд; да ме аресва, да е верна, да е нимфоманка, може и да е шизофреничка, да е склонна на З-ки, 4-ки, 5-ци и масови оргии; да дръжи на бой, да дръжи и на пианье; да зима заплата, да си има дом, в който да се пренеса и аз; да ми готви квото искам и то добре, да ми купува пиене, да ме води на луксозни вечери; да ми подари кола и шофьорска книжка за рождения ден; да чисти новия ни дом до блясък; да не се оплаква от тва кво прасе съм и да чисти след мен без никво мрънкане; ако имаме деца, да ги гледа без да има претенции към мене да правя същото; да ми пере дрехите; да не клюкарства с приятелки или, ако го прави, aз да не виждам.